banner1024
YAŞAM:
41 kart Ramazan'da sevindirdi

24 Haziran 2015 Çarşamba 13:30

 Her ay periyodik olarak yardım alan 7 bin 623 ailenin 41 kartlarına Ramazan ayına özel olarak yükleme gerçekleşti. Mağdur vatandaşların 41 kartlarına ramazan ayına özel aldıkları yardım miktarı kadar daha ilave yardım yatırıldı.  İhtiyaç sahibi aileler bir nebze de olsa ihtiyaçlarını giderdiler.

KOCAELİ’DE YARDIMLAR 41 KART’LA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşların diledikleri yerden alışveriş yapmalarını sağlayan 41 kart hizmeti,  yardımların daha kolay ve vatandaşı mağdur etmeden ulaştırılmasını sağlıyor. Anlaşmalı marketlerden banka kartı ile alışveriş yapar gibi vatandaşların alışveriş yapmasını sağlayan 41 kart vatandaşların ihtiyaçlarını gideriyor. Komisyon tarafından araştırma sonucu değerlendirilen ailelere 41 kart aracılığı ile komisyonun belirlediği miktarda yardım yapılıyor.

7 BİN 623 AİLE FAYDALANIYOR

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından geliştirilen ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan 41 kart sahiplerine Ramazan Ayı’na özel olarak yardım paraları yüklendi. 7 bin 623 aktif 41 kart sahibi vatandaş verilen yardımlar ile anlaşmalı marketlerden alışveriş yapma imkânı buldu.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Mahalli Spor Sahalarının Sayısı Hızla Artıyor
Körfez’de yeni dönemde spor tesisi alt yapısını yenilemek için çalışma başlatan Başkan Şener Söğüt,...

Haberi Oku