YAŞAM:
Amade Restoran & Cafe açıldı!

09 Nisan 2016 Cumartesi 17:22

 Bölgemizin kaliteli yaşam merkezlerinden bir tanesi olan Darıca’da prestijli işletmeler kurulmaya devam ediyor. Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin alt kısmında yer alan bir villayı restoran ve cafe konseptine çevirerek yatırım yapan genç iş adamı Emre Karcı ve Burak Çınar’ın kurduğu Amade Restoran ile Cafe hizmete açıldı.
DOĞA İLE İÇ İÇE MUHTEŞEM LEZZET
Davetlilerin katılımı ile gerçekleşen açılış programı öncesi dua okunurken, davetlilere Amade Restoran ile Cafe’nin muhteşem lezzetlerinden ikram edildi. Genç iş adamı Emre Karcı ile Burak Çınar’ı mutlu gününde yalnız bırakmayan davetliler restoranın konsepti ve ürünlerin lezzetine adeta hayran kaldı.
AİLENİZ İLE KEYİFLİ VAKİT GEÇİREBİLİRSİZ
Birçok lezzetin bulunduğu Amade Cafe ile Restoran muhteşem manzarası ve doğanın eşsiz sessizliği ile misafirlerine en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan işletme sahiplerinden Emre Karcı, “Farklı bir konseptle hizmet vermek istedik. Böyle bir mekân oluşturduk. Güzel bir bahçe, çocuk oyun grubu oluşturduk. Gebze bölgesine hayırlı olur inşallah” dedi.






banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
mesut karasu 8 yıl önce

Eleman lazmi telefon numaram
05348319230 adim mesut

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Seymenli Çocuklara Park Müjdesi
Yeşil alan sayısının artırıldığı Başiskele'de, Seymen Mahallesi Başarı Sokak'taki 2 bin metrekarelik...

Haberi Oku