banner1024
YAŞAM:
Bayram oğlunu evlendirdi!

27 Temmuz 2015 Pazartesi 13:24

 İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’ın oğlu Cebrail Sina Bayram ile İSU Eğitim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir’in kızı Şeyma Nur Demir ile Bakan Fikri Işık ve  protokol mensuplarının da katıldığı görkemli bir düğün ile hayatını birleştirdi. İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile Suna Bayram’ın oğlu Endüstri Mühendisi Cebrail Sina Bayram, hayatını İSU Eğitim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir-Fatma Demir’in kızı Matematik Öğretmeni Şeyma Nur Demir ile birleştirdi. Antikkapı Restoran’daki düğüne protokol de büyük ilgi gösterdi.
 “AİLE EN GÜZEL MEKTEP”
Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban okuduğu Kur’an–ı Kerim tilaveti ile başlayan düğünde, konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Aile bizim en güçlü ve değerli kurumumuz. En güzel mektebimiz. Bu kurumu sağlam tutmamız gerek. Bu kurum sağlam ve huzurlu olursa, yüzler gülerse her şeyin güzel olacağına inanıyorum. Çünkü her şeyin temeli orada atılıyor. İyi bir ailede büyüyen çocuktan toplama zarar geleceğine inanmıyorum ben” dedi.
“ÇOCUK YAPMAKTAN KORKMAYIN”
Karaosmanoğlu, “Görüyoruz toplumun şer odaklarını. Bunlar güzel bir aile ortamında yetişmiş insanlar değil. Peygamberden haberi yok farklı ideolojilerden zehirlenmiş insanlar bunlar. Bu yüzden biz ailemize sahip çıkacağız. Çocuk yapmaktan gençlerimiz korkmasın. Şimdi her şey çok kolay” dedi ve gençlere mutluluklar diledi. Nikahın daha önce kıyılması nedeniyle Karaosmanoğlu hazır olan cüzdanı geline teslim etti. Düğün töreni, Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi grubuyla söylediği ilahiler eşliğinde takı merasimi ile devam etti. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Mahalli Spor Sahalarının Sayısı Hızla Artıyor
Körfez’de yeni dönemde spor tesisi alt yapısını yenilemek için çalışma başlatan Başkan Şener Söğüt,...

Haberi Oku