YAŞAM:
Çayırova'ya yenisi geliyor!

23 Eylül 2016 Cuma 10:29

Birçok projeye hayat veren, ilçenin gereksinimlerini hızla yerine getirerek tamamlayan belediye, 2. Kapalı Semt Pazarı için proje ve ihale çalışmalarını tamamladı.

YENİ BİR SEMT PAZARI

Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen ihale ile yeni bir semt pazarı inşaatı için çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, semt pazarının temelini ekim ayı içerisinde atacak.  5.000 metrekarelik bir alana sahip olan Akse Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, kafeteryası, pazarcı tezgahları, otopark ve çevre düzenlemesiyle Akse ve çevre mahallelerinde oturanların ilk alışveriş durağı ve sosyalleşme alanı olacak.

150 PAZARCI TEZGAHI KAPASİTELİ

5.000 metrekare alan üzerinde 3.500 metrekare inşaat alanına sahip proje yaklaşık olarak 3 Milyon TL’ye malolacak. Çayırova’nın 2. semt pazarı olarak hizmet verecek olan tesiste otopark, mescit, idari bina, zabıta ve pazarcılar için bina içerisinde ofisler, pazara gelen anneler için çocuk emzirme odası ve kafeterya yer alacak. 150 pazarcı tezgahı kapasiteli olacak olan semt pazarı, Akse Mahallesi’nin yanı sıra Özgürlük, Emek ve İnönü Mahallelerine de hizmet verecek.

EKİM AYINDA BAŞLIYOR

Çayırova’da gerçekleştirilen her yatırımda Çayırova’nın ve Çayırovalı vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini ve yatırımları buna göre şekillendirdiklerini belirten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci “Bu tarz kapalı ve güvenli semt pazarlarından ilkini Cumhuriyet Mahallesine inşa ettik ve hizmete sunduk. Şimdi Akse Mahallesi’nde yeni bir semt pazarı projesine başlıyoruz. İhalesini yaptığımız proje Ekim ayı içerisinde start alacak. Akse Mahallesi ve çevresindeki mahallelere hizmet verecek semt pazarımızı tam donanımlı olarak inşa edeceğiz. 150 pazarcı tezgahının yer alacağı projede otopark başta olmak üzere, idari bina ve çeşitli alanlar oluşturacağız. Çayırova’mızın ihtiyacı olan Semt Pazarı tesislerini tamamlayarak cadde ve sokaklarda kurulan gelişi güzel Pazar alanlarının buralarda kaliteli ve hijyenik bir şekilde hizmet vermesini sağlayacağız.” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Seymenli Çocuklara Park Müjdesi
Yeşil alan sayısının artırıldığı Başiskele'de, Seymen Mahallesi Başarı Sokak'taki 2 bin metrekarelik...

Haberi Oku