banner1024
YAŞAM:
Darıca'da parklar yenileniyor

23 Ağustos 2016 Salı 09:48

2016 yılı faaliyet takviminde ilçenin değişik mahallelerinde 20 adet çocuk parkı yapılması planlanırken ekipler tarafından tamamlanan 10 park bitirilerek ilçe halkının hizmetine açıldı. Aynı şekilde 6 adet çok amaçlı semt sahasının yapımı devam ediyor. Diğer yandan değişik mahallelerde bulunan parklardaki spor aletleri de yenilerek ilçe halkının hizmetine sunuldu.

YAŞAM ALANLARIMIZ ARTIYOR

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak , ilçedeki yaşam alanlarının artırılması adına çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek , “ekiplerimiz özellikle yaz aylarının başlamasıyla birlikte ihtiyaç görülen noktalarda çocuk parkları ver semt sahalarının yapımına hız verdi. Değişik mahallelere 10 adet çocuk parkı tamamlanırken, 6 adet semt sahasının da yapım çalışmaları devam ediyor.Diğer yandan 20 değişik noktada bulunan  parklarda spor aletlerini yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk. İlçe halkımıza hayırlı olsun.Amacımız ilçemizdeki yaşam alanlarını artırarak her yönüyle örnek bir kent olmak. “ diyerek çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ceza 8 yıl önce

anca park yaparsınız başka bi şey yapmayın.sizde bunlara çanak tutun çok büyük işler yapıyorlarya.ülke genelinde ses getircek proje yapıyorlarya.bi şherin yerel medyasına bakın o şehrin gelişmişliğini anlarsınız böyle medyaya böyle şehire böyle idareciler.park,kaldırım vs gibi işler muhtarda yapar elll tutulur ne gibi işler yaptılar sayın medya mensupları.halkın yarasına merhem olcak ne iş yaptılar.hastnaler bitmiyo,ulaşımda sıkıntı hat safada.17 b ile her gün işe gidiyoruz çile yolculuğu yıllardan beri.buna karşin ne çözümü buldurlar anlatirmsiniz.si̇z de bunlara ayak uydurdunuz si̇zde düzene ayk uydurdunuz.

banner376

banner375

banner377

banner981

İzmit Belediyesinin 23 Nisan Etkinlikleri Doğa...
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde...

Haberi Oku