YAŞAM:
GÖL-KAY PARK görenleri büyülüyor!

28 Haziran 2015 Pazar 14:43

 İzmit’in doğusunda Çakırköy Göleti olarak bilinen 450 dönümlük alan üzerine kurulan tesis görenleri kendisine hayran bırakıyor. İzmit Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği, işletmeciliğini Nuri Güney’in yaptığı Göl-Kay Park, 2010 yılında düzenlenen büyük bir organizasyonla Dünya Su Kayağı Şampiyonası finali düzenlenmişti. Ramazan Ayı’nda da misafirlerini iftarda ağırlayan Göl-Kay Park, eşsiz manzarası ve su sporlarıyla hizmet veriyor.
DOĞA VE TESİS İÇ İÇE
450 dönümlük alan üzerinde aynı anda kablolu ve motorlu su kayağı yapılabilen dünyadaki tek merkez olma özelliğini taşıyan Göl-Kay Park, Restoran, Kafetarya, Teras, Dinlenme ve eğlence mekânlarıyla tam bir merkez halinde olan alan üzerinde 1,5 kilometre uzunluğunda bisiklet ve yürüyüş yolu da bulunuyor. 
VATANDAŞLARIN UĞRAK YERİ!
Özellikle yaz aylarında Kocaelililerin uğrak yeri haline gelen Göl-Kay Park’a, Sakarya ve İstanbul’dan da wake board yapmak için gelenler var. Uygun fiyat seçenekleri olan Gölkay Park’ta Wake Board, Dragon, Jetski ve su sporlarıyla ilgili hizmet almanız mümkün.
“GEBZELİLERİ BEKLİYORUZ”
Kocaeli’nin eşsiz mekânlarından Göl-Kay Park’ın işletmeciliğini yapan Nuri Güney; “Tesisimiz Gebze’ye 40 kilometre uzaklıkta, Kandıra yolu üzerindedir. Cafe, Restoran ve su sporlarıyla ilgili en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Gebzelileri de tesisimizde ağırlamak isteriz. Hasta sonu ailenizle, arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebileceğiniz bu tesise herkesi bekliyoruz” dedi. (Sercan Atalay)



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Avrupa'nın En Büyük Doğal Yaşam Parkında...
Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya'da düzenlenen kitap okuma etkinliğiyle minikler sıfır...

Haberi Oku