banner1024
YAŞAM:
Hafta sonu düğün var!

28 Ağustos 2015 Cuma 12:49

İlk düğün yarın Saat: 19 ile 23:00 saatleri arasında olacak. Sabiha ile Ertan Keskin çiftinin kızları Çiğdem ile Saliha ile Nihat Bel çiftinin oğulları Suat düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girecek. Mutlukent Mevkii’nde yer alan Koru Park Cafe ile Restoran’da düzenlenecek düğün törenine çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. 
DOKA’NIN MUTLU GÜNÜ!
Bölgemizin önemli gayrimenkul firmalarından olan DOKA’da düğün heyecanı var. Firmanın işletmeciliğini yapan genç iş adamı Hakan Doğan yarın düzenlenecek düğün töreni ile dünya evine girecek. Dilek ile Sadık Yakışık çiftinin kızları Rümeysa ile hayatını birleştirecek olan Hakan Doğan’ın düğünü Saat: 19.00 ile 23.00 saatleri arasında Osman Yılmaz Mahallesi’nde bulunan Salon Toprak Havuzbaşı’nda olacak. 
HAMZA ERKEKLİĞE ADIM ATIYOR!
Asiye ve Mustafa Çetin çiftinin oğlu Hamza erkekliğe adım atıyor. Yarın sünnet olacak olan Hamza için ailesi tarafından bir cemiyet organize edildi. Hamza’nın sünneti sonrası Arapçeşme Mahallesi 1046 sokak No: 31 adresinde öğle namazına müteakip mevlit okutulacak. 
UZUNER AİLESİ GELİN ALIYOR
Gebze’nin tanınmış ailelerinden Nebahat ve İlyas Uzuner’in (merhum) oğlu Taha dünya evine giriyor. Nimet ve Yılmaz Çaylak çiftinin kızları Nazlı ile hayatını birleştirecek olan Taha’nın düğünü bugün Saat: 19.00’da Bahçe Restoran’da olacak. Gebze Gazetesi olarak tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diler, sünnet olan Hamza’ya geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.



banner982
Anahtar Kelimeler
Hafta Sonu Düğün Var!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Mahalli Spor Sahalarının Sayısı Hızla Artıyor
Körfez’de yeni dönemde spor tesisi alt yapısını yenilemek için çalışma başlatan Başkan Şener Söğüt,...

Haberi Oku