banner1006
YAŞAM:
Hem lezzet hem de sanat Yavuz Usta'da

05 Mart 2015 Perşembe 10:56

Gebze'de bir buçuk yıldır faaliyet gösteren Yavuz Usta Çağ Kebap aynı zamanda gerçekleştirdiği kültürel etkinliklerle de adından söz ettiriyor. Yavuz Usta Çağ Kebap sahibi Yavuz Dinç ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Kültürel açıdan katkı sunuyor

Gebze’de hizmet vermeye başladığı günden bu yana büyük ilgi gören ve Lezzetin Doktoru olarak anılan Yavuz Usta Çağ Kebap, Gebze’ye sosyal ve kültürel açıdan da katkı sunuyor. Yavuz Usta Çağ Kebap sahibi Yavuz Dinç ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bugüne kadar kültürel anlamda önemli etkinliklere imza attıklarını kaydeden Yavuz Usta Çağ Kebap sahibi Yavuz Dinç, “Kentimize kültürel anlamda da hizmet etmekten mutluyuz.” dedi.

Cuma akşamları müzik ziyafeti

Yavuz Usta Çağ Kebap sahibi Yavuz Dinç, “Ramazan ayında Tiyatro Roza ile birlikte tasavvuf dinletileri ve Hacivat-Karagöz gösterileri gerçekleştirdik. Seminerler ve toplantılar gerçekleştirdik. Cuma akşamları stresten uzaklaşmak için 19.30 ve 22.30 saatleri arasında müzik dinletisi gerçekleştiriyoruz. Burada amacımız Gebzelilere güzel bir müzik akşamı sunmak. Türk Sanat Müziği ve türkülerle Gebzelilerin karşısında oluyoruz.” dedi.

Kadınlar günü etkinliği var

Pazar günü Dünya Kadınlar Günü nedeniyle de etkinlik düzenleyeceklerini belirten Yavuz Dinç, “18.00-22.00 saatlerinde Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir programımız var. Güzel bir müzik dinletimiz olacak. Programımıza herkesi davet ediyoruz. Kültürel çalışmalara imza atmak ve destek olmak bizim için önemli. Bundan sonra da bu tip etkinliklerimiz olacak. Farklı olmak ve kente destek sunmak bizim için önemli bir sorumluluk.” şeklinde konuştu.

‘Çoğunluğun Tadı’ adlı kitap yazıyor

Gelecek sene bir kitapla karşımızda olacak olan Yavuz Dinç, “Kitabımızın adı ‘Çoğunluğun Tadı’ olacak. Uluslararası bir şey düşündük. Zafer Şarlayan dostumuzla birlikte çalışıyoruz. Sektördeki sıkıntılara, artılara ve eksilere kitapta yer vereceğiz.” derken ayrıca Mustafa Ceceli başta olmak üzere önemli isimleri Gebze’ye getirip müzik akşamları hazırlamak için çalışmalara devam ettiklerini ve bundan sonra da farklı olacaklarını söyledi. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Seymenli Çocuklara Park Müjdesi
Yeşil alan sayısının artırıldığı Başiskele'de, Seymen Mahallesi Başarı Sokak'taki 2 bin metrekarelik...

Haberi Oku