banner1006
YAŞAM:
İşyerlerine Koronavirüs denetimleri

04 Haziran 2020 Perşembe 11:05

 1 Haziran itibari ile yeni normale dönüş hayatı başladı. Bu süreçte denetimlerine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, AVM ve şehir içerisindeki lokanta, pastane, kafe, kahvehane gibi işyerlerine Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler kapsamında denetimler gerçekleştiriyor. İşyerlerine uyulması gereken kurallar ile ilgili tebligatlar yapılıyor. Kurallara uymayan işyerleri hakkında yasal işlemler gerçekleştirilecek.

 

AVM’LERDE MÜŞTEREK DENETİMLER YAPILIYOR

Büyükşehir Zabıta ekipleri denetimler kapsamında AVM’lerdeki iş yerlerini İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetliyor. Denetimlerde iş yerleri çalışanlarına maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda alınan tedbirler hatırlatılıyor.

 

LOKANTA VE KAFELER DE DENETLENİYOR

Lokanta, pastane, kafe, kahvehane ve diğer işlerindeki denetimleri, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kendi sorumluluk sahasındaki yerlerde gerçekleştiriliyor. Yine buradaki denetimlerde de hijyen, maske, sosyal mesafe ve Koronavirüs kapsamında alınan tedbirlerin uygulaması konularında kontroller yapılıyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Hatipköy'e Yeni Park
İzmit Hatipköy Mahallesine yapılan Onbaşı Ahmet Aydın Parkı yoğun katılımla açıldı.

Haberi Oku