banner1024
YAŞAM:
Karabacak Muhteşem Düğünle Evlendi

11 Mayıs 2015 Pazartesi 12:46

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın oğlu Rıdvan Karabacak dillere destan bir düğünle dünya evine girerken, Darıca Elite Hotel’de yapılan düğüne bölge protokolü yoğun ilgi gösterdi.

Misafirlerini tek tek kapıda karşılayan Karabacak  ve ailesi konuklarıyla yakından ilgilenirken, genç çiftin düğün merasimine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,İstanbul Vali Yrd. Osman Ateş,Darıca Kaymakamı Ömer Karaman,Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ile M.Ali Okur,Darıcalı senarist ve yönetmen Birol Güven, İl ve ilçe belediye başkanları, Ak Partili yöneticiler, Milletvekili adayları ile  İstanbul, Kocaeli ve Gebze bölgesi sanayi, bürokrasi, siyaset ve spor camiasından çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

BOLU VE ERZURUM YÖRESİ OYUNLAR DAVETLİLERİ COŞTURDU

Genç çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, nikah şahitliklerini protokol üyeleri yaptı.Evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık,genç çifte bir ömür mutluluklar dilerken, aile müessesesinin toplumun temelini oluşturan kurum olduğuna vurgu yaparak genç çifte mutluluklar diledi.

Yaklaşık üç bin kişinin katıldığı düğünde sahne alan Cihan Yıldız ve Elvan davetlilere müzik ziyafeti sunarken, Erzurum Bar Ekibi Folklör Gösterisi ve Bolu Yöresi Halk Oyunları ekibi yöresel oyunlarıyla düğüne renk kattı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

İzmit Belediyesinin 23 Nisan Etkinlikleri Doğa...
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde...

Haberi Oku