banner1024
YAŞAM:
Trabzonlular Demirtaş'ta buluştu

21 Haziran 2016 Salı 10:13

 

*** Gebze Trabzonlular Derneği tarafından önceki akşam Demirtaş Düğün Salonunda organize edilen iftar programı büyük ilgi gördü.

İftara, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in  yanı sıra, AK Parti Kocaeli Eski İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Çayırova Müftüsü İbrahim Kadıoğlu,  Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu, Gebze Trabzonlular Derneği Kurucu Başkanı Muzaffer Altuntaş, Gebze Trabzonlular Derneği Eski Başkanları Halil İbrahim Kadıoğlu, Celalettin Kurt,  Gebze Fırtına Trabzonsporlu Taraftarlar Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş Gebze Fırtına Trabzonsporlu Taraftarlar Derneği Eski Başkanı Harun Kaya, çok sayıda iş adamı, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Trabzonlu katıldı.

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Mavi Karadeniz TV’den canlı yayınlanan İftara katılan herkese teşekkür eden Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, Trabzonlular olarak çok önemli projelerimiz var. Yönetim Kurulu olarak bu anlamda ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Trabzonlular Festivalinin bu yıl ikincisini farklı bir mekanda organize edeceğiz inşallah. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.  

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Mahalli Spor Sahalarının Sayısı Hızla Artıyor
Körfez’de yeni dönemde spor tesisi alt yapısını yenilemek için çalışma başlatan Başkan Şener Söğüt,...

Haberi Oku