banner1006
YAŞAM:
Üç Bilgi Evi'ne yeni ve modern bina

27 Ağustos 2016 Cumartesi 12:12

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kılavuz Gençlik Modeli’nin en önemli ayaklarından olan Bilgievleri’nde yeni eğitim dönemi için hazırlıklar sürerken, üç farklı Bilgievi’nde adres değişikliği yaşandı. Bilgievlerinde verilen hizmetlerin kaliteli bir şekilde yürütülebilmesi için daha modern ve daha kullanışlı yeni binalara geçiş işlemleri tamamlandı. Adres değişikliği gerçekleşen Bİlgievleri; Derince Mehmet Akif Ersoy Bilgievi, Dilovası Mimar Sinan Bilgievi, Gölcük Barbaros Hayrettin Paşa Bİlgievi oldu.

 DERİNCE MEHMET AKİF ERSOY BİLGİEVİ

Mehmet Akif Ersoy Bilgievi’nin yeni binasında eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla; 5 adet derslik, öğrenci kütüphanesi, veli kütüphanesi, internet ve bilişim sınıfı bulunuyor. Ayrıca kültürel, sosyal ve sportif etkinlikler için de; satranç sınıfı, masa tenisi salonu, divaniye, rehberlik ve danışma odası, konferans salonu ve mescit bulunuyor. Bilgievi’nin yeni adresi, Çenedağ Mah. Günaydın Sk. No:3 Derince, olarak güncellendi.

DİLOVASI MİMAR SİNAN BİLGİEVİ 

Yeni hizmet binasına geçilen Mimar Sinan Bilgievinde yeni dönem için üye kayıtları alınmaya devam ediyor. Dilovası Kültür Merkezi binasında hizmet vermeye başlayan Bilgievi’nde, 4 adet derslik, bir satranç odası, öğrenci ve veli kütüphanesi, internet ve bilişim sınıfı, sosyal etkinlik sınıfı bulunuyor. Dilovası Bilgievi yeni adresi ise Cumhuriyet Mah. Bağdat Cad. Dilovası Kültür Merkezi binası  oldu

GÖLCÜK BARBAROS HAYRETTİN PAŞA BİLGİEVİ

Yaklaşık bin 900 metrekare kullanım alanına sahip olan 3 katlı yapı içerisinde 2 adet etkinlik sınıfı, internet ve bilişim sınıfı, öğrenci ve veli kütüphanesi, spor salonları, sanat sınıfları, seminer odası ve 11 adet bilgi destek sınıfı yer alıyor. Binanın zemin katında spor salonu, müzik ve halk oyunları salonu da bulunuyor. Bilgievi’nin yeni adresi, Merkez Mah. 33.Sokak No:1 Gölcük, olarak güncellendi. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Hatipköy'e Yeni Park
İzmit Hatipköy Mahallesine yapılan Onbaşı Ahmet Aydın Parkı yoğun katılımla açıldı.

Haberi Oku