banner1006
YAŞAM:
Vatandaşa uyarı

22 Ağustos 2016 Pazartesi 10:21

 Yapılan uyarıda şehir merkezinde insan ve trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak çöp toplama işinin 20.00- 09.00 saatleri arasında yapıldığı hatırlatıldı. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada özellikle çarşı bölgesinde bulunan esnafların ve hane halkının çöp çıkarma saatlerine uymaları istendi. Geçtiğimiz aylarda çarşı merkezde bulunan bütün hane ve esnaflara çöp çıkarma saatlerini gösteren broşürlerin dağıtıldığını ve bazı yerlere de afişlerin asıldığını belirten yetkililer vatandaşları bu konuda hassasiyete davet etti.

Temiz Bir İzmit Sloganıyla Çalışıyoruz

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililer “Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ‘Temiz Bir İzmit’ sloganıyla temizlik konusunda şehrimizde yeni bir dönem açtı. Bu kapsamda dünyanın en modern ve en kullanışlı yer altı konteynırlarını şehrimize getirdi. Belediyemizde çöplerin toplanması konusunda da yine Türkiye’ye örnek bir takip sistemi geliştirdi. Yapılan bu çalışmalar karşısında vatandaşlarımızı da çöplerini çıkarmaları konusunda biraz daha hassas davranmaya davet ediyoruz. Çarşı merkezde vatandaşlarımız çöplerini akşam 20.00 ile sabah 09.00 saatleri arasında çıkarabilirler. Sabah saat 09.00’dan sonra çöp araçları hızlı bir şekilde çıkarılan çöpleri topluyor. Fakat zamanından sonra çıkarılan çöpler akşama kadar çıkarıldıkları yerde kalıyor. Bu durum hem çevre kirliliğine, hem de koku ve haşerat oluşumuna sebep oluyor.

Cezai İşlem Uygulanacak

 

Gündüz nüfusu 1 milyon olan ve tüm ilçelerden insanları misafir eden ilçemize çöplerin sebep olduğu o çirkin görüntü İzmit’imize hiç yakışmıyor” şeklinde konuştular. Denetimlerin devam ettiğini belirten yetkililer zamansız çöp çıkaranların tespiti halinde cezai işlem uygulandığını belirterek, vatandaşların çöp çıkarma saatlerine uymalarını istediler
banner982
Anahtar Kelimeler
Vatandaşa Uyarı
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Hatipköy'e Yeni Park
İzmit Hatipköy Mahallesine yapılan Onbaşı Ahmet Aydın Parkı yoğun katılımla açıldı.

Haberi Oku