YAŞAM:
Yılmaz Ailesi'nin mutlu günü!

13 Nisan 2016 Çarşamba 10:16

  Çayırova ilçesinin eski ailelerinden olan gazeteci Cevat Yılmaz oğlu Metin Yılmaz’ı evlendirdi. Hatice Aksayer, İdris Aksayer çiftinin kızları Aysun ile Fatma Yılmaz, Cevat Yılmaz çiftinin yakışıklı oğulları Metin Yılmaz Pazar günü Gebze belediyesi Sardunya nikâh salonunda dünya evine girdi.
DÜNYA EVİNE GİRDİLER
Siyaset ve iş dünyasının yakından ilgi gösterdiği nikâh merasiminde çiftin nikâhını Gebze belediye başkanı Adnan Köşker kıydı. Genç çiftlere nasihatlerde bulunan Gebze belediye başkanı Adnan köşker çifte mutlu olmanın püf noktaları hakkında da bilgiler verdi. Kocaeli büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yoğun programından dolayı düğüne katılamazken, bir telgraf göndererek çiftleri tebrik etti. Nikâhın ardından Mimoza salonunda törene katılan davetlilere kokteyl ikramında bulunan Yılmaz ailesi, çiftlerin kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına, Aksayer ve Yılmaz Aileleri adına.
CEVAT YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ
Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Cevat Yılmaz, uzaktan yakından gelerek bizleri onurlandıran dostlarımıza ailem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum dedi. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Seymenli Çocuklara Park Müjdesi
Yeşil alan sayısının artırıldığı Başiskele'de, Seymen Mahallesi Başarı Sokak'taki 2 bin metrekarelik...

Haberi Oku