SİYASET:
'Belediyecilik Kocaeli ile çığır atladı.'

17 Aralık 2018 Pazartesi 08:56

Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinin model belediyeler olduğunu, bu uygulamanın daha sonra 30 şehre yayıldığını söyledi.

Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği ziyaretinde Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve partililer eşlik etti. Dernek Başkanı Şakir Döngel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Büyükakın’ın dernek ziyaretleri kapsamında kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi. Samsunluların Gebze’de çok önemli bir yeri olduğunu belirten Büyükakın, “Samsun istiklal, kurtuluş şehridir. Aslında Anadolu’nun her yeri böyledir. 1071’den beri bizi bu vatandan çıkarmak için çok uğraştılar ama bizim milletimiz hiç boyun bükmedi. Biz sadece rükuda ve secdede boyun eğeriz” dedi.



“BELEDİYECİLİK ÇOK GELİŞTİ”

Gebze’nin her zaman Kocaeli seçimlerinde AK Parti iktidarına destek verdiğini hatırlatan Büyükakın, “Son 15 yılda belediyecilik adına çok güzel örnekler verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ile birlikte bir yerel yönetimlerin modelidir. Büyükşehir Belediyesi vizyonu Kocaeli ve İstanbul’la başladı, otuz şehre yayıldı. Bu anlamda belediyecilik Türkiye’de çok gelişti. Türkiye’de belediyecilik çığır atlıyor” diyerek sözlerini tamamladı.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku