banner1024
SİYASET:
CHP, Çayırova'da tanıttı

27 Nisan 2015 Pazartesi 15:40

 

Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda Çayırova ilçe örgütü gerçekleştirdiği programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hayatını anlatan ‘Anadolu’nun Kemal’i belgeselinin gösterimi ve CHP Kocaeli Milletvekili adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.

İKTİDAR PEŞİMİZDEN GELİYOR

Programda ilk CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya bir konuşma yaparak, “Bu ayak sesleri CHP’nin iktidara yürüyüşün ayak sesleridir. İktidar peşimizden geliyor. Bu seçimde çok farklı bir seçim stratejisi izleyeceğiz. A harfi ile başlayan cümleler kurmayacağız. Yurttaşlarımıza CHP’nin projelerini anlatacağız. Bu konuda en büyük görev size düşüyor. Sizler CHP’nin iktidarında sorunların biteceğini müjdelemezsiniz. Emeklilere çift maaş ikramiye, çiftçilere vergisiz mazot, taşeron çalışanlar kadrolu olacak. Bu süreçte çok çalışmamız gerekir” dedi.

YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ BAŞLATTIK

CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ise yaptığı konuşmada, “İktidara yürüyüşümüz Çayırova’dan başlatmış bulunuyoruz. Sokaktaki herkese ulaşacağız. CHP’nin 2011 yılında başlattığı projeler 2015 yılında tavan yaptı. Ankara’dan esen rüzgârı fırtınaya çevirmeliyiz. Kötü de olsa onların reklamını yapmayacağız. İlk defa pazara sunduğumuz ürün satmaya başladı” dedi. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun...
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek,...

Haberi Oku