GÜNDEM Haberleri Tümü

KOCAELİ AFAD 2017 YILI SEFERBERLİK TOPLANTISI

İl Topyekûn Savunma ve Seferberlik Planlama ve Koordinasyon Kurulu hazırlık toplantısı Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde yapıldı.

Kurul üyesi kuruluş temsilcilerinin katıldığı toplantıya Kocaeli AFAD Müdahale ve AADYM Şube Müdürü Ümit Çiğdem başkanlık etti. Toplantı açılışına nezaret eden İl AFAD Müdürü Salim Tekoğul, 15 Temmuz gecesi sivil savunmanın öneminin tekrar görüldüğünü, AFAD Başkanlığının da “O Kahraman Benim” sloganıyla konuyu yeni baştan ele alarak AFAD gönüllüğü kayıtlarını başlattığını, bu kapsamda İlimizde de kayıtların devam ettiğini vurguladı.

EDOK Komutanlığından Ast. Kd. Bçvş. Aydın Güngör, İl Emniyet Müdürlüğünden Mustafa Şener, İl Jandarma Komutanlığından J. Kd. Bşçş. Selçuk Çelik, Cumhuriyet Başsavcılığından Temel Öz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden Mevlüt Şen, Defterdarlıktan Şöhret Sugün ve KOTO dan Ufuk Önyılmaz’ın katıldığı toplantıda seferberlik savaş hazırlıkları, planlama ve sivil savunma konuları ele alındı.
Kurul temsilcilerinin tekliflerinin değerlendirildiği toplantı İl Topyekûn Savunma Seferberlik ve Savaş Hazırlıkları Planlama ve Koordinasyon Kurulunun olağan toplantısı öncesindeki hazırlık toplantısında gündem konuları ve kurul temsilcilerinin teklifleri değerlendirildi. Ayrıca askeri birlik ve kurum temsilcilerinin görüşleri alınarak seferberlik ve savaş hazırlıkları ile ilgili çalışmalar gözden geçirildi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz