GÜNDEM Haberleri Tümü

Çifte bayram olsun

Kocaelispor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda deplasmanda Çorum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak mücadele, saat 14.30’da başlayacak.

GALİBİYET HASRETİ BİTSİN

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 11 puanla 10.sırada bulunan temsilcimiz Kocaelispor, 10.hafta maçında bugün Çorum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı son 4 maçtan da beraberlikle ayrılan ve lider Utaş Uşakspor’un 11 puan gerisinde bulunan yeşil siyahlılar, Uşakspor’u mağlup ederek hem galibiyet hasretine son vermek hem de Cumhuriyet Bayramı ile birlikte taraftarlarına çifte bayram yaşatmak istiyor.

MAÇ SAATİ BELLİ OLACAK

Maçın hazırlıklarını hafta içinde Büyükşehir Belediyesi Vinsan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla tamamlayan ve kara yoluyla Çorum’a giden Kocaelispor’da sakatlıkları bulunan kaleci Can Emre Yücel ve Mesut Özdemir forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Burak Süleyman Çorum’a götürülürken, Süleyman’ın durumu maç saatinde netlik kazanacak.

ALTERNATİFLER BELLİ

Maç öncesinde teknik direktör Fatih Kavlak’ın, geçtiğimiz hafta oynanan Payasspor maçında oyuna sürdüğü kadroda değişiklik yapması beklenmezken, Burak Süleyman’ın forma giymemesi halinde İshak Kurt’un ilk 11’de forvette başlaması ve sağ kanatta da Burak Özbakır’ın görev alması bekleniyor. Burak Süleyman’ın oynaması halinde ise forvette yine Burak Özbakır’ı görebiliriz.

ÇORUM’DA TANIDIK YÜZLER

Kocaelispor’un bugünkü rakibi Çorum Belediyespor ise 17 puanla 3.sırada yer alıyor. Ligde mağlubiyeti bulunmayan tek takım olarak dikkat çeken kırmızı siyahlıları Gölcükspor’dan tanıdığımız Yusuf Tokuş çalıştırıyor. Ayrıca Çorum Belediyespor’da geçtiğimiz yıllarda Kocaelispor’da forma giyen Murat Hacıoğlu’yla Darıca GB ve Gölcükspor formalarını terleten Abuzer Gaffar da forma giyiyor.

CANLI ANLATIM BÜYÜK KOCAELİ’DE

100’ün üzerinde Kocaelisporlu taraftarın Çorum’da takımlarını yalnız bırakması beklenmezken, bilet fiyatı 10 TL olarak açıklandı. Diğer yandan Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak ve saat 14.30’da başlayacak mücadelede Adana bölgesi C klasman hakemi Metehan Alpat düdük çalacak. Alpat’ın yardımcılıklarını Mehmet Saldıraner ve Soner Özçelik yapacak. Maç saatinde havanın yağışlı olması bekleniyor. Maçın canlı anlatımını www.buyukkocaeli.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL 11

Yusuf Şenlik
Fatih Adıgüzel
Murat Başak
Ali Keten
Kadir Öge
Mert Yavuz
Sefa Narin
Hamza Mutlu 
Gökdeniz Bayrakdar
Burak Süleyman (İshak Kurt)
Burak Özbakır

3.LİG 3.GRUP’TA BUGÜN 

13:30     KIZILCABÖLÜKSPOR-KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR          
14:00     CİZRESPOR-ARSİNSPOR
14:00     ELAZİZ BELEDİYESPOR-TARSUS İDMAN YURDU
14:30     ÇORUM BELEDİYESPOR-KOCAELİSPOR 
14:30     PAYASSPOR-OSMANİYESPOR FK            
15:00     BÜYÜKÇEKMECE TEPECİK SPOR A.Ş.-UTAŞ UŞAKSPOR A.Ş
19:00     KARACABEY BİRLİKSPOR A.Ş.-TEKİRDAĞSPOR  

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz