SİYASET Haberleri Tümü

MHP Gebze’de Belediye Başkanlığı için 5 isim başvurdu

MHP Teşkilatlarının Gebze’de ki 5 önemli ismi belediye Başkan aday adaylığı için Genel Merkez’e başvuru yaptı. Başvuruların resmi takvimin başlamasıyla daha da artacağını belirten Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “MHP kadrolarıyla Gebze’yi yönetmeye hazır”dedi.

Gebze için ‘Beş’i bir yerde!

 Yerel seçim ateşi Gebze’de de kendisini hissettirmeye başladı. MHP Gebze yönetiminden 5 isim Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Genel Merkeze başvuru yaptı. Yerel seçimler için işi sıkı tutan ve projelerini hazırlayan MHP Gebze’den İlçe Başkan yardımcısı Mehmet doğan, İlçe Yöneticileri Dilaver Ağaoğlu, Bülent Çevik, Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ ve eski Kadın kolları Başkanı Sabiha Çalışkan, önceki gün gerçekleşen Ankara ziyaretlerinde Belediye Aday adaylığı başvuru dosyalarını Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti.

MHP GEBZE’Yİ YÖNETMEYE HAZIR

Adaylık süreci ve Genel merkez ziyaretiyle ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan MHP ilçe Başkanı Ferit Taşdemir, parti teşkilatına emek vermiş 5 ismin aday adayı olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gebze’yi iyi bilen 5 ismin aday adaylıklarını parti olarak hazırladıkları projelerle desteklediklerini vurgulayan Taşdemir, Yılbaşından sonra resmi takvimin başlamasıyla birlikte bu sayının daha da artacağını söyledi. MHP’nin kadrolarıyla Gebze’yi yönetmeye hazır olduğunu ifade eden Taşdemir, Genel merkezin de kentimize özel önem verdiğini söyledi.

GEBZE’NİN İL TALEBİNİ İLETTİ

Gebze ile ilgili hazırladıkları İl dosyasını Genel merkeze teslim ettiklerinin altını çizen Taşdemir, “Genel başkanımız Gebze’yi yakından takip ediyor ve önem veriyor. MHP’nin Gebze’deki sorunları aşarak huzurlu bir yönetime kavuşması Genel merkezi de memnun ediyor. Bizler de Gebze’nin sorunlarını ve çözüm yollarını içeren bir dosyayı Genel Başkanımıza teslim ettik. Dileğimiz Gebze’nin İl olmasıdır ve Genel Merkez de bu duruma sıcak bakmaktadır. Sorunların temel çözümü Gebze’nin il olmasından geçmektedir. Adaylarımızla birlikte partimiz sahada olmaya devam edecek ve Gebze’yi yönetmeye hazırdır.”diye konuştu. Ömür KAVRAN

 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz