GÜNDEM Haberleri Tümü

Beylikbağı'ndan Çakır'a Yoğun İlgi

MHP Gebze Belediye başkan Adayı Serap Çakır ve İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Beylikbağı’nda muhteşem bir sevgiyle karşılandı.

MHP Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ile birlikte önceki akşam Beylikbağı Bölge Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Adayı Serap Çakır’a Beylikbağı halkının ve partililerin ilgisi yoğundu, Çakır'a dakikalarca tezahürat yapıldı. MHP Beylikbağı Bölge Başkanı Hamdi Bayram ve ekibi tarafından ağırlanan Çakır ve Taşdemir, bölgenin sorunlarını ve beklentilerini dinledi.


ARTIK GEBZE’DE MHP ZAMANI!

Gösterilen sevgiden bir hayli memnun kalan Taşdemir, “Vatandaşlarımızın dakikalar süren tezahüratı ile görüyoruz ki Üç Hilalli Bayrağımızı Gebze Belediyesi'ne dikip Gebze Belediyesi'ni liderimize hediye edeceğimizin inancını perçinleştirdiler. Böylesi anlamlı bir akşam için başta Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Ali Yalsız ve Bölge Başkanımız Sayın Hamdi Bayram ile yönetimine teşekkür ediyoruz. MHP varsa umut vardır, MHP varsa çare vardır. Artık Gebze'de MHP zamanı!" sözlerini dile getirdi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz