SİYASET Haberleri Tümü

Dilovası SKM Başkanı Eriden Oldu

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları 31 Mart Yerel Seçimlerinde SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) başkanlığına yapılan istişareler sonucu İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Rıdvan Eriden atandı.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca başkanlığında yapılan toplantı sonucunda 31 Mart Yerel Seçimleri için Gençlik Kolları SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi)  Başkanlığına Rıdvan Eriden, yönetimdeki aktif çalışmalar sonucu Gençlik Kollarının ortak kararıyla Gençlik Kolları SKM Başkanı görevine getirildi.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca,” 31 Mart Yerel Seçimleri SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanı olan Rıdvan Eriden kardeşimize ve kurulacak olan yönetimine başarılar diliyorum. Hep birlikte önümüzdeki seçim sürecini başarılı bir şekilde yürüteceğiz” dedi.

Başkan Sarıca’nın ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları SKM Başkanı Rıdvan Eriden,”31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günlerimiz var, kısa süre içerisinde arkadaşlarımızla da istişarelerde bulunarak SKM yönetimimizi kuracağız ve bu süreç de elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışacağız” dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz