banner1001
ASAYİŞ:
Öğrencisi tarafından bıçaklandı!

02 Nisan 2019 Salı 14:47

Gebze ilçesinde, lise öğrencisi tarafından odasında bıçaklandığı belirtilen müdür başyardımcısı hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İnönü Mahallesi'ndeki Atatürk Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi F.Ç, okula giderek müdür başyardımcısı Necmeddin Kuyucu'yu (45) odasında bıçakla yaraladı.

Hastaneye kaldırılan evli ve iki çocuk babası Kuyucu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayı gerçekleştirdiği gerekçesiyle öğrenci F.Ç. gözaltına alındı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, hastaneye giderek bilgi aldı. 

Olayı duyan öğretmen ve öğrenciler de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplandı.

 Başsavcılık soruşturma başlattı

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, öğrenci tarafından bıçaklanan müdür başyardımcısı Necmeddin Kuyucu'nun yaşamını yitirdiği belirtildi. 

Olayın bildirilmesi üzerine, kolluk görevlilerinin hemen olay yerine intikal ettiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Müdür başyardımcısı Necmeddin Kuyucu, okulun ikinci katındaki odasında yerde yaralı vaziyette bulunması üzerine, sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmiştir. Okulun 11. sınıf öğrencisi olduğu anlaşılan F.Ç'nin de aynı odada elinde bıçakla bulunduğu görülmüştür. Hastaneye sevki sağlanan Necmeddin Kuyucu'nun sol karın, sağ omuz bölgesi ile sağ kolundan yaralandığı anlaşılmış olup, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılmış, suça sürüklenen çocuk F.Ç hakkında gözaltına alma talimatı verilmiş, soruşturma halen devam etmektedir."

Açıklamada, F.Ç'nin, ocak ayında okul disiplin kurulu kararıyla 3 gün okuldan uzaklaştırma cezası aldığı tespit edildiği belirtilerek, bu kapsamda, maddi gerçeğin tüm yönleriyle açığa çıkarılmasına yönelik çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü bildirildi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Murat Çetin 5 yıl önce

Sen git üç üniversite bitir idarecilik yap ilim yayma cemiyetinde başkan yardımcılığı yap sonra gelsin biri seni öldürsün.Allahımdan dilerim ki vahşice bir ölüm tadarsın.Zalimler için yaşasın Cehendem.

Misafir Avatar
recep ışık 5 yıl önce

biz ki her mevcudu yıktık gayesiz bir fikr ile.yıkamadık bir şey bıraktık sade bir şey aile.hangi bir bünyanı yıktıkta ıslah eyledik.işte viran memleket her yer delik her yer deşik.bunların tamiri kabil olsa ciddiyet sebat lakin allah etmesin şayet bir düşse ailat.en kavi kollarla kalkamaz hatta imkanı yok kim ki kalkar der onun hayvan kadar izanı yok. ailevi bir inkilap olsun diyen meyus olur.başka bir şey kazanmaz sadece deyyus olur.çünki çıplak inkilabatın alçaklıktır sonu eyyy deni kundakçılar bir siz de çok gördük onu.bir de halkın dini var sık sık taarruzlar gören hele bak millette hissiyatı oymuş öldüren.dini kurban etmeliymiş mülkü kurtarmak için tutta hey sersen sen bu idrakinle alim geçin.hangi bir millettir ki efradında yoktur hissi din.en büyük akvama bir bak dini her şeyden metin.bu şiir öğretmenimi görevi başında şehit eden tam da o serkeşe yazılmış bir şiir.

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

İş adamı fabrikadaki patlamada hayatını...
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı beton üretim fabrikasında meydana...

Haberi Oku