EĞİTİM:
'Zabıta Gelişim' Kocaeli'de

07 Mart 2022 Pazartesi 10:35

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle, Zabıta Dairesi Başkanlığında görev yapan personele “Zabıta Gelişim” konulu eğitim programı düzenlendi.

 

SAKARYA VE İLÇE BELEDİYELERDEN KATILIM

Zabıta hizmetlerinden memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve zabıta personelinin sahada yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmeyi amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle “Zabıta Gelişim Eğitim Programı '' düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2 günlük programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde görevli personel katıldı.

 

EĞİTİM KONULARI

Eğitmen Saadettin Özyazıcı tarafından gerçekleştirilen eğitimde Güncellenen Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Görevde Yükselme Esasları, İşyeri Denetimleri, Mühürleme ve Ceza Uygulamaları, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu ve Uygulamaları ile 1608 Sayılı Kanun ve Belediye Emir ve Yasakları Uygulamaları işlendi.


banner982
Anahtar Kelimeler
KoaceliZabıtaGebzeDarica
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bu Proje Geleceğin Hafızlarını Yetiştiriyor:...
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz: "Bu sistemi yürüten 177 okul bulunuyor, 20 bine yakın öğrencimizde...

Haberi Oku