banner1001
EKONOMİ:
Gebze İşkur Seferberlik Başlattı

11 Şubat 2017 Cumartesi 15:53

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın işsizliğin azaltılması ve istihdamın arttırılması çağrısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Çalışma hayatında milli seferberlik” programını başlatmıştı. Başlatılan proje Gebze’de de hayat bulacak.

DERTLERİNE DERMAN OLMAK AMACINDAYIZ

Bölgemizde bu konuda görev yapan İŞKUR Gebze Müdürlüğü bu anlamda çalışmalarına ivme kazandırdı. Yapılan açıklamada, vatandaşların ayağına kadar hizmet götüreceklerini dile getiren İŞKUR Gebze, “Dertlerine derman olabilmek amacıyla daha yakın temas kurabileceğimiz daha aktif bir çalışma dönemine geçmiş bulunmaktayız. Bu yeni dönemde çalışma ilkemiz ve sloganımız “Akıl teriyle, alın teriyle çalışma hayatında seferberlik” olacaktır” dedi.

HERKESE ULAŞACAK

Yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aktaran İŞKUR Gebze Şube Müdürlüğü, “Bugüne kadar Kurumumuza yolu düşmemiş vatandaşlarımıza ve işverenlerimize ulaşabilmek, onlara Türkiye İş Kurumunu tanıtmak, devletimizin sıcak yüzünü göstermek amacıyla ve Milli Seferberlik bilinciyle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezleri, meydanlar, caddeler ve Pazar girişlerine stand açarak İş ve Meslek Danışmanlığı hizmetleri kapsamında iş arayan kaydı oluşturma, uygun işlere yönlendirme, açık işler, işsizlik sigortası ve aktif işgücü hizmetlerimizle ilgili bilgiler verilecektir” ifadelerini kullandı.  


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Atakan YILDIRIM 4 yıl önce

Engeliyim

Misafir Avatar
murat 7 yıl önce

ayni is ilanini haftalar gecmis olmasina rahmen yayinlanip veriliyor ariyorsun adam biz o ilani coktan vermisiz diyor ihtiyacimiz yok diyor.kpss olayida yalan odu zaten.

Misafir Avatar
Giresunlu 7 yıl önce

Beyaz yaka iş ilanları cok az basvurdugun ilanlardan dönüş olmuyor.ilanların açıklaması yetersiz
Denetlenmeli

Misafir Avatar
Ayşe tua 7 yıl önce

Engelli iş ilanları msj tlf hiç gelmiyor önceden hafta da 2 3defagelirdi %55 engelliraporum var

Misafir Avatar
4.murad 7 yıl önce

Gebzeli kardeşim böyleleri devlet memuru olana kadar kapıda köpek gibi beklerler. Birilerinin sayesinde memur olduktan sonra da oraları buraları oynar. 39 yasıma geldım mütevazilik ve nasib diye diye ortalama 70 üstü aldığım kpss sonuçlarına göre bu zamana kadar memuriyet alamadım. 1 yılı geçti işsizim hakkımı helal etmiyorum...

Misafir Avatar
Gebzeli 7 yıl önce

Daha geçen hafta geldim ve girişteki bayan insanı dövmekten beter ediyor ben üst katta bir bayanla görüşecektim ısrarla çıkamazsınız dedi sanki üst katta define var ısrar etsem kalkıp dövecek sandım sakın işkura gitmeyin elinize beş para etmez firmalardan bir kaç kağıt hadi sana güle güle diyorlar girişimcilik kursu varmış ben gidecektim ne işkurda kağıt asılı ne sorsan bilgi veriyorlar çalışanlar kendinden geçmiş akşam olsada eve gitsek modunda hepsi sanki babasının hayrına çalışıyorlar yazık insanlara köpek muamelesi yapmaktan vazgeçin artık

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Üreticilere karpuz tohumu desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu desteği sağlanacak.

Haberi Oku