banner1001
EKONOMİ:
KOTO Destek Ofisi hızlı başladı

13 Eylül 2018 Perşembe 14:58

Kocaeli Ticaret Odası, üyelerini kullanabilecekleri teşvik, hibe ve desteklerle ilgili bilgilendirmek, iş fikirlerini gerçekleştirmelerine profesyonel katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği KOTO Destek Ofisi, Nisan ayında çalışmalara başladı. Geçen süre zarfında başta destek talep eden üyeler olmak üzere, onlarca üye işyerine giden KOTO Destek Ofisi, sektörlere özel hibe ve krediler, başvuru yöntemleri, teşvikler hakkında detaylı bilgiler verdi.

EN UYGUN DESTEĞE EN KOLAY ULAŞIM

KOTO Destek Ofisi ile ilgili bilgi veren KOTO Başkanı Necmi Bulut, ofisin her işyeri için özel olarak hazırlandığını ifade ederek, “Ülkemizde çeşitli konularda teşvik, kredi, hibe, yatırım sermayesi ve doğrudan destek uygulamaları mevcut. Kocaeli Ticaret Odası olarak, destek ve teşvik sağlayan kurumların ve uygulamaların çokluğu nedeniyle ortaya çıkan bilgi kirliliğini gidermek adına, yatırım yapmak isteyen firmaları kendilerine en uygun olan desteğe yönlendirmek ve bu alandaki mevzuat ve uygulamalar hakkında bilgilendirmek amacıyla “KOTO Destek Ofisi” hizmet birimimizi Nisan ayında faaliyete aldık.

HER ÜYEYE ÖZEL DESTEK

Üyelerimiz Odamız web sayfasından Destek Ofisi Danışma Formunu Doldurarak, Araştırma ve Dış Ticaret Birimi’ne gelerek veya bizleri işyerlerine davet ederek Ofisimizin danışmanlık hizmetinden faydalanabiliyor. Uzmanlarımız, her bir firma için özel çalışma yaparak en uygun desteğe yönlendiriyor, tüm süreçlerini yakından takip ediyor. Bu hizmetimizle üyelerimizin büyüme motivasyonlarına katkıda sağlamayı hedefliyoruz. Üyelerimizin bu hizmetimizden üst düzeyde faydalanacağını ümit ediyoruz” dedi. KOTO Destek Ofisi’ne ulaşmak için: Araştırma ve Dış Ticaret Servisi Rümeysa Özer- 0262 322 30 10/249
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ramazan geldi, balık tezgahları boş kaldı
Kocaeli'de Ramazan ayı dolayısıyla balığa ilgi azaldı.

Haberi Oku