GÜNDEM:
Okur Defnedildi

27 Mayıs 2019 Pazartesi 19:51

26 Mayıs Pazar günü (dün) akşam saatlerinde Gebze Sultan Orhan Mahallesi, Menzilhane caddesi üzerinde  yol vermeme kavgası sonucu silahla vurularak öldürülen Kadir Okur için ilk olarak Kirazpınar’da bulunan evinin önünde helallik alındı. Helallik alındıktan sonra, 22 yaşındaki Kadir Okur’un cenazesi Beylikbağı’nda bulunan Sarı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pelitli mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, GİRİB Başkanı Kemal Tokmak’ın yanı sıra mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Genç yaşta hayatını kaybeden Kadir Okur’un vefat haberi Gebze bölgesinde büyük üzüntüye neden oldu.  Talihsiz olayda hayatını kaybeden Okur’un askerden yeni geldiği ve nişan yaptığı öğrenildi. Okur’un 20 Ekim 2019 tarihi için düğün salonu kiraladığı ve evlenmek için hazırladık yaptığı da edinilen bilgiler arasında yer aldı. Cenazede Okur’un ailesi, nişanlısı ayakta durmakta zorluk çekti. Gebzegazetesi.com olarak, talihsiz bir olay sonrası hayatını kaybeden Kadir Okur’a Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Selçuk Esmer GEÇAL
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Ahmet 5 yıl önce

mustafa olmuş, bence siz haberi bir daha okuyun. okuduğunuzu anladığınızdan emin olun

Misafir Avatar
Mustafa olmus 5 yıl önce

Haber metni hazırlanırken kurallar hice sayılmış.. metni okuyorsun kafanda bı sürü soru kalıyor. 5n1k tekniği yok. Muhtemelen haber hazırlayan gazeteci degil. hatta bu artık 1k değil 2k.( Kim kiminle)

Misafir Avatar
murat deniz 5 yıl önce

Murat deniz önce Allah rahmet eylesin denir nasıl bir insanlık bu

Misafir Avatar
Kordon tayyar 5 yıl önce

allah rahmet eylesin nur içinde yatsın kederli ailesine rabbim sabır versin

Misafir Avatar
Murat deniz 5 yıl önce

Neden kimin öldürdüğünü ve polisin herhangi bir şey yapıp yapmadığını yazmadınız. Birde 22 yaşında ve anne babası kimki bu kadar partiden insanlar gelmiş. Kafam da deli sorular.

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku