banner1001
İLÇE HABERLERİ:
Başiskele 'Özlü' Dedi

01 Nisan 2019 Pazartesi 10:30

Başiskele'de, Ak Parti adayı Mehmet Yasin Özlü oyların %52,52 alarak belediye başkanı seçildi.

Saadet Partisi adayı Zafer Mutlu %35,87 oranın oy alırken, İyi Parti adayı Rıza Güven Usta %7,88, diğer adaylar toplamda %3,73 oranında oy aldı.

Özlü,  yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda, Başiskele'de başkan seçildiğini açıkladı. 

Seçimlerin herkes için hayırlı olmasını dileyen Özlü, güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini söyledi.

Özlü, Başiskelelilerin evladına sahip çıktığını, açık ara farkla seçimleri kazandıklarını dile getirerek, "Bundan sonra Başiskele için çalışacağız. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Çok mutlu olduğunu belirten Yıldırım, " Biz tabii bu saatten sonra geçmişte olduğu gibi bütün Karamürsel'in belediye başkanı olarak, tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Her şey Karamürsel için." ifadesini kullandı. 

Bu arada Vapur İskelesi önünde toplanan partililer kutlama yaptı.

Mehmet Yasin Özlü kimdir

1980 yılında Kocaeli Yuvacık'ta doğdu. İlkokulu Yuvacık İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Orta ve lise öğrenimini İzmit'te tamamlayan Özlü, 2004 yılında Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek Lisansını Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı. 

Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları kurucularından olan Özlü, 2. Dönem İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulundu. Ak Parti İl Yönetim Kurulunda çeşitli görevlerde yer aldı. 
Mehmet Yasin Özlü, Belde A.Ş Gülenyüzler ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. Daha sonra Sekapark A.Ş ve Antikkapı A.Ş Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunan Özlü, 2015 yılında Ulaşımpark A.Ş kurucu Genel Müdürü oldu. 
Evli ve 3 çocuk babası olan Özlü, ingilizce bilmektedir. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

İş adamı fabrikadaki patlamada hayatını...
Gebze ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı beton üretim fabrikasında meydana gelen sanayi...

Haberi Oku