banner1001
SİYASET:
Başkan Şayir:‘PANİK YOK, TEDBİR VAR!'

17 Mart 2020 Salı 12:10

 Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Koronavirüs (Kovid-19) salgınının tüm dünyayı etkisi altına aldığını ifade ederek, Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere ilgili kurumların ve uzmanların açıklama ve uyarılarını yakından takip ettiklerini dile getirdi.

BAŞKAN ŞAYİR, VATANDAŞI UYARDI

Koronavirüs konusunda vatandaşlara önemli uyarılarda bulunan Başkan Şayir, "Halkımız, Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere uzmanların uyarılarını takip ederek kişisel temizlik tedbirlerinizi mutlaka almalıdır. Mecbur kalmadıkça kalabalık ortamlara girilmemelidir. Bu hastalığın seyri açısından büyük önem taşıyor. Uzmanların açıklamaları doğrultusunda eller sık sık sabunla ve bol suyla yıkanmalı, su ve sabuna ulaşamayacağımız durumlar için yanımızda mutlaka kolonya veya dezenfektan taşımayı ihmal etmeyelim.

Eğer kendinizi hasta hissediyorsanız mutlaka bir sağlık kuruluşuna gidin. Sağlık Bakanlığımızın açıkladığı korona virüse karşı 14 kuralı mutlaka uygulayın" şeklinde konuştu.

TEDBİRLERİ ALIYORUZ

Koronovirüs’le ilgili olarak tüm tedbirleri almaya çalıştıklarını belirten Başkan Şayir, “Özellikle halkımızın ortak kullanım alanlarının dezenfekte edilmesi için tüm ekiplerimiz canla başla çalışıyor.

İlerleyen günlerde de belediye olarak Koronovirüs’le ilgili daha geniş tedbirler almaya devam edeceğiz. Belediye binası girişinde hem personelimiz hemde dışarıdan gelen vatandaşlarımızın ellerini dezenfekte etmeleri için el dezenfekteleri konuldu. Belediye olarak halkımızı bilgilendirir açıklamaları anı anına paylaşıyoruz. Paniğe gerek yok ama tedbirleri muhakkak almalıyız.”dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

YILDIZ’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı...

Haberi Oku