banner1001



Mekanlar mevkiler bir gün elbet biter geriye kalansa güzel hatırlanacak isimlerdir .
Bir elması varsa benim annemin elinde yarısını mutlaka paylaşır diğeriyle . Ailenin çocukları olarak biz de böyle öğrendik böyle geldik bu güne . Eldeki elmalar çabucak tükeniyordu belki lakin karşılığında kocaman tebessümler bırakıyordu ardında .
Paylaşmak ne latif ne hoş duygudur bilseniz  eminim küçücük mutluluk anlarını okyanusa çevirirsiniz .
Hayat kendi seyrinde akıp giden çağlayan ve onun dalgalarında zorluklarla mücadele eden yığınla insan . Kimi el bebek gül bebek merhaba demiş bu dünyaya kimi doğuştan engeliyle gözünü açmış azgın sulara .
Azalarımız sağlam fakat mesut değiliz azaları eksik pırıl pırıl düşleri hayâlleri var . Denklemde bir terslik mi görünüyor dersiniz ? Kıymetini bilmediğimiz , şükürden uzak koşuşturmaların gölgesinde asıl yarım kalan biziz , hepimiz .
İnsanüstü çabalarıyla hayata tutunan yüzlerce , binlerce engelli kardeşimizi gördükçe aynalara bir kez daha samimi gözlerle bakmaya varım diyenlerden misiniz ?
Geçenlerde yolumuz kesişti sevginin melekleriyle Gebze Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen anlamlı sergide .
Öyle saf öyle temizler ki her biri , aileler , öğretmenler , iş adamı ve iş kadınları samimi tabloda ressamın fırçasıyla bir araya gelmiş ayrı ayrı renklerden oluşan gökkuşağıydı sanki .
Sayın Nail Çiler başkanlığındaki heyet ve onu gönülden destekleyen emekçiler , sergi , konuşmalar , seminer her şey ne mükemmel .
İsteyince başarılamayacak iş yok ve bunu bize gösteren engelli kardeşlerimiz sağ olun var olun hepiniz .
      Hani zaman zaman ümitsizliğe düşer de tünelin içinde sıkışıp kaldığımızı sanırız ya işte böyle anlarda yapılacak en önemli iş o küçücük ışığı görebilmekte vesselam . Memlekette doğru işlerde oluyor ve bu doğru işler geleceğe dair hayâllerimizi ne de güzel besliyor .
Yapılanlar yapılacakların da habercisi ve bu gençler bizim bu Ticaret Odası bizim , gurur da bizim mutluluk da bizim .
Sevginin meleklerini sevgiyle selamlarken yüce gönüllü iş insanlarını bir kez daha kutlamak istedim buradan .
Sessizlerin sesi olan tüm katılımcılar , ülkemin hatta evrenin neresinde olursanız olun iyi ki varsınız iyi ki hayatın paylaştıkça anlam kazandığını herkese gösteriyorsunuz . 
‘’Birlikten kuvvet doğar’’ demiş sevgili atalarımız , haydi öyleyse ara vermeden iyilikleri , güzellikleri paylaşmada yola devam !..
Sibel Çakcak
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934