banner1001
EĞİTİM:
KOCAMAN'DAN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

05 Eylül 2021 Pazar 12:16

 Başkan Kocaman mesajında;

 

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemi dolayısıyla yüz yüze eğitimlere zorunlu olarak uzun süre ara verilmişti. Pandemi ile mücadele de devletimiz ve milletimizle birlikte özverili bir süreç geçirdik ve mücadeleye devam ediyoruz.

 

EVLATLARIMIZ İÇİN AŞILARIMIZI OLALIM

Devletimizin aşı uygulamalarında ki kararlılığı ve koordinasyonu ile salgın sürecinde kısmı olarak otokontrol sağlandı. Bunun devamlılığı ve kalıcı olması için her birimizin aşı olma sorumluluğu vardır. Aşı ile birlikte alacağımız tüm tedbirlerin evlatlarımızın geleceği için hayati önem taşıdığının bilincinde olmalıyız. Hem uzmanlar hemde istatiksel rakamlar gösteriyor ki aşı olmayan veya yeterli dozu yaptırmayan vatandaşlarımızda ağır vakalar ve can kayıpları yaşanmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra etkisi bilinmeyen mutasyonların ortaya çıkma ihtimali var. Bu nedenledir ki; normalleşme dönemimizde bile koruyucu tedbirlerden vazgeçmeyeceğiz.    

 

Yeni eğitim-öğretim öncesinde Kartepemiz genelinde bütün okullarımız titizlikle ekiplerimiz tarafından dezenfekte edilerek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordinasyon halinde gereken tüm tedbirler alındı. Okullarımızın bütün ihtiyaçları özverili çalışmalar ile tamamlandı. İnşallah ilçemizde geleceğimiz olan evlatlarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim almalarını hep birlikte sağlayacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarı diliyorum. Allah zihin açıklığı versin.   



















banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GTÜ, Antarktika Seferine Katıldı
GTÜ Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Korhan Erturaç, 8. Ulusal Antarktika...

Haberi Oku