banner1006
KOİF'17'de KOTO'nun standına yoğun ilgi

07 Nisan 2017 Cuma 10:16


 
Kocaeli Valiliği koordinatörlüğünde;  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi,  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi Odası ortaklığında düzenlenen 17. Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri (KOİF’17) Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın da katıldığı törenle kapılarını açtı. 
FUAR İÇİN ÖZEL HAZIRLIK 
100’ü aşkın kurum, kuruluş ve üniversitenin yer aldığı KOİF’17’de, Kocaeli Ticaret Odası bu yıl da stant açtı. Fuar için özel bir hazırlık yapan KOTO; Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başta olmak üzere, İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nı eğitim hizmetlerini, kente dair ekonomik yayınlarını fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu. 
BAKAN IŞIK VE KOCAELİ PROTOKOLÜ KOTO’NUN STANDINDA
Fuarın ilk gününde Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, İlçe Kaymakamları, İş-Kur Genel Müdür Yardımcısı Bekir Aktürk, ilçe belediye başkanları başta olmak üzere Kocaeli Ticaret Odası’nın standını ziyaret etti. KOTO Başkanı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil Baylam, Mehmet Akif Şen, Cafer Kozluca, Oda Genel Sekreteri Mert Anlıpak ve meclis üyeleri tarafından ağırlanan heyet, projelerle ilgili kapsamlı bilgi aldı. Öte yandan KOTO’nun standı ziyaretçilerin de ilgi odağı oldu. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

KARTEPE’YE İKİNCİ MÜZEDE HAZIR
Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ın seçim beyannamesinde yer alan Çerkes Müzesi çalışmalarında...

Haberi Oku