Gebze gazetesi 
www.gebzegazetesi.com ve www.gazetegebze.com.tr ile belgeselcininnotdefterinde 27 Mart 2023 tarihinde yayınlanan makalemiz 

https://www.gazetegebze.com.tr/kose-yazilari/giresun-stk-tarihi-ve-girib-iftar-programindan-notlar.html

Giresun’un benim hayatımda çok ayrı yeri ve önemi var ata dede memleketim ve 1960 yılının karakış ayında dünyaya geldiğim memleketim. Giresun’u hiç ihmal etmemekte babam anam ve halamın vasiyetini tutarak her yıl Giresun’a gitmekteyim.
12 Mart ve 15 Mart 2023 tarihlerinde Giresun’a giderek deprem şehitleri başta olmak üzere ata ve dedelerimizin ruhları İçin 1000 den fazla meyve fidanını cami bahçelerine dikilmesine öncülük ederek Giresun’a vefa borcumu ödemeye çalışmaktayım.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2536197223201536&id=100004338481610&mibextid=qC1gEa
GİRESUN KİTAP VE BELGESELİMİZ
GİRİB’in İftarı vesilesi ile kitap ve belgesel tadında bir kez daha Giresun’daki geçmişlerimize rahmet olsun diyor. 
www.iktav.com kültür hizmeti olan Giresun bölgesi ile ilgili hazırladığım e-kitaplarımızı ramazan hediyesi olarak siz değerli okurlarımla paylaşıyorum.
http://www.ismailkahraman.net/?p=367.  
GİRESUN İŞ ADAMLARI VE BÜROKRATLAR DERNEĞİ İFTAR PROGRAMINDAN CANLI YAYINLI NOTLAR
Gebze Harla Restoranda yaklaşık 500 kişiye yakın verilen iftar davetine iş, siyaset, bürokrat, STK, temsilcisi katılarak davete büyük ilgi gösterdiler. GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak iftar yemeğinde yaptığı konuşmada; Giresun nüfusunun yoğun olarak yaşadığı büyükşehir statüsü bulunan 7 noktada şubeleştiklerini ifade ederken bunlar arasında ilk olarak iftar organizasyonunu GİRİB’in ilk kurulduğu yer olan Gebze’den başladıklarını sözlerine ekledi. Konuşmasının devamında; “Biz bu şehirde çalışırken iyi ilişkiler kurduk. Hemşerilerimiz sorunlarını muhataplarına iletmek için azami gayret gösterdik diyen Tokmak, sözlerini “Biz kıran değil yapan olacağız. Böylece bu akşam bu sofrayı bereketlendirdiniz Allah sizden razı olsun. Ziyadesiyle mutlu oldum. İnsanın sofrası kalabalık olunca mutlu oluyor bende mutlu oldum. Şeref verdiniz saygılar sunuyorum.” diyerek sonlandırdı.
“SİZLER BENİMDE MİSAFİRİMSİNİZ”
Başkan Tokmak’ın konuşmasının ardından Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit konuşma gerçekleştirdi. Özyiğit konuşmasında; “Türk kültürünü, geleneğini, çoluğuna ve çocuğuna aktaran, birliğimizi, dirliğimizi sağlayan kurumlar ve kuruluşlar hangi sivil toplum kuruluşu amacı dışına çıkmış ise özellikle siyasi faaliyetlerde bulunmuş ise belirli bir süre sonra vadesini tamamlayıp piyasadan çekiliyor. Sizde Giresun olarak derli, toplu ve düzgün bir yapı oluşturmuşsunuz. Yönetimi, şimdiye kadar emeği geçenleri tebrik ediyorum. Siyasi partilerimizin her birinin burada temsili var. Ve Gebze’mizin her türlü kesiminden iş aleminden esnafına kadar burada temsil ediliyor. Bu birliği beraberliği yakalamak, sağlamak ve insanları bir araya getirmek insanca ve iyi bir Müslüman ve Türk olarak görevini layıkıyla yapıyor demektir. Her bir emeği geçene çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı. Kaymakam Özyiğit’in konuşmasını sonlandırmasının ardından Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas’ta; “Burası bu akşam benimde evim sizler benimde misafirimsiniz ben has Giresunluyum. Hepimiz has Giresun’luyuz ama ben Giresun’un her tarafındanım sizleri seviyoruz. Allah yolumuzu açık etsin. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Soframız bereketli olsun. Allah tekrarında bizleri buluşturmayı nasip etsin.” Şeklinde konuşma gerçekleştirdi.
YOĞUN KATILIM
İftara Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyigit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Kocaeli Giresunlular Federasyon Başkanı Mehmet Elmas, Kocaeli Giresunlular Dernek Başkanı Hatem Soysal, Milletvekili aday adayları, muhtarlar, siyasi parti ilçe başkanları, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Giresun’lu katıldı. İftarda GİRİB istişare kurulu üyesi ve bazı yöneticilere plaket verilerek onure edilirken program hatıra fotoğrafı çekildi
GİRİB İFTARINDAN CANLI YAYINLI NOTLAR
Gebze gazetesi 
www.gebzegazetesi.com tarafından iftar programı İle ilgili yayınlanan haber
https://fb.watch/jvMdPXc_vH/?mibextid=SDPelY
GİRİB iftar programı büyük ilgi gördü iftar programına Gebze kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze teknik Ünüversitesi rektörü Prof Dr Hasan Mantar milletvekili aday adayları başta olmak üzere üst düzey devlet yöneticileri siyasi parti yetkilileri İstanbul Ankara Samsun ve Giresun’dan davetliler katıldı.
GEBZE GAZETESİ CANLI YAYIN YAPTI
An itibari ile 25 Mart 2023 de GİRİB Başkanı Kemal Tokmak’ın Gebze Harla Döner lokantasında düzenlenen İftar yemeğinde yaptığı konuşma 
www.gebzegazetesi.com da canlı yayınlanıyor.
https://fb.watch/jvIg_azd2Y/?mibextid=SDPelY
GEBZE KAYMAKAMI KONUŞTU
GİRİB İftar yemeğinde Gebze kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit in konuşması 
www.gebzegazetesi.com da canlı yayınlandı.
https://fb.watch/jvJv9VH-3c/?mibextid=SDPelY
GEBZE BELEDİYE. BAŞKANININ KONUŞMASI
GİRİB İftar yemeğinde Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ün konuşması 
www.gebzegazetesi.com da canlı yayınlandı
https://fb.watch/jvJydy4erO/?mibextid=SDPelY
PLAKET TÖRENİ
GİRİB’in kuruluşundan bugüne katkı verip destek olanlara plaket verildi www.gebzegazetesi.com’da canlı yayınlanan plaket töreninde gazetemiz kurucusu ve devri alem belgesel yönetmeni İsmail Kahraman’a plaketi Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit tarafından verildi.
https://fb.watch/jvJt65zc0T/?mibextid=SDPelY

banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981