banner1001
GÜNDEM:
Atalay Şahinoğlu'nu Kaybettik!

18 Nisan 2019 Perşembe 16:28

Bir dönem İstanbul Ticaret  Odası Başkan vekilliği de yapmış olan Şahinoğlu, Ümraniye’nin tepesinde yer alan Trabzonpark’ın kurucusu, Trabzonlu İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği TİAB’ın da kurucusu onursal başkanlığını yürütüyordu. Merhum iş insanı, Hereke’de ki Nuh Çimento’da görev yaptığı dönemde bölgemizi bir çok okul, hastane ve sağlık ocağı kazandırmıştı. Şahinoğlu evli ve 2 çocuk babasıydı. Merhum Atalay Şahinoğlu'nun cenazesi yarın öğlen namazını müteakip Altunizade İlahiyat Fakültesi Cami'nden kaldırılacak. Merhum sanayicimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.

ATALAY ŞAHİNOĞLU KİMDİR?

1939’da Trabzon’da doğdu. 1957’de İstanbul Erkek Lisesi’ni bitirdi. İ. Ü. İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yurt dışında İngilizce lisan eğitimi gördü. Koç Holding’e ait Bozkurt Mensucat ve Mazet Grubu’nda uzun yıllar üst düzey yönetici olarak görev yaptı. Hayatının büyük bölümü tekstil piyasasında geçti. 1984’te İTO Meclis Üyeliğine, 1990’da Yön. Kur. Başkanlığı’na seçildi. 1995’te yapılan seçimler sonrası İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini üstlendi. Halen Toprak Holding İcra Kurulu Başkanı ve Genel Koordinatörlüğü, (ASCAME) Akdeniz Ticaret Sanayi Odaları Birliği’nde Yönetim Kurulu ve Muhasip üyeliği, SS İstanbul Tekstil İmalat ve Satıcıları İşyeri Yapı Kooperatifi (İSTEK) Başkanlığını yürütmektedir. Çeşitli sosyal ve sportif amaçlı derneklere ve kulüplere üye bulunan Şahinoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ALİ KEMAL AYDIN 5 yıl önce

Sevgili Büyüğümüz (Ağabeyimiz ) ATALAY ŞAHİNOĞLU Güzelliğimize ALLAH rahmet eylesin. MEVLAM mekânını makamını cennet eylesin. MEVLAM ŞAHİNOĞLU AİLE yapısına dostlarına sevenlerinize sabır ve tahammüller nasip eylesin. Kişiliği kimliği ile ayrıcalıklı saygı ve sevgi duyduğum değerimizdir. Ateş düştüğü yeri yakar… Bilgilendirme çalışmanıza ayrıca teşekkürler… SİZ varsanız BİZ varız. SELAMLAR – SEVGİLER……

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Sanayi Tüpü Faciasında Fabrikanın Yönetim...
Gebze ilçesinde ham beton üretimi yapılan Kar Group'ta sanayi tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybeden...

Haberi Oku