GÜNDEM:

06 Eylül 2018 Perşembe 10:38

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere yönelik tohum ve yem bitkisi desteğini sürdürüyor. Hayvancılığın ana maddelerinden olan kaba yem ihtiyacını karşılamak amacı ile yem bitkisi yetiştiriciliğini destekleyen Büyükşehir, 2018 Sonbahar Yem Bitkisi Tohumu Destekleme Projesi Kapsamında yüzde 50 hibeli yem bitkisi tohumu dağıtacak. Muhtarlık İşleri Dairesi tarafından yürütülen yem bitkisi dağıtımı töreni, 11 Eylül Salı günü Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek.

 

650 TON YEM BİTKİSİ TOHUMU

2018 yılı “Sonbahar Yem Bitkisi Tohumu Destekleme Projesi” kapsamında Kocaeli’nde ikamet eden çiftçilere; Arpa, Macar Fiği, Yem Bezelyesi, Tritikâle (Yem Buğdayı), Süt Otu, Yapay Mera Karışımı Tohumları yüzde 50 indirimli olarak dağıtılacak. 11 Eylül Salı günü Saat 10.30’da, Uluslararası Fuar Merkezinde, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımı ile dağıtım töreni gerçekleştirilecek. Yaklaşık 650 Ton Yem Bitkisi Tohumu, talepte bulunan bin 500 çiftçiye tören ile dağıtılacak, tüm çiftçiler ve vatandaşlar katılabilecek.

 

400 TAKIM ARICILIK MALZEMESİ

Büyükşehir Belediyesi her alandaki çiftçilere destek sağlıyor. Tarım ve hayvancılığın yanı sıra arıcılıkla uğraşan ve büyükşehir belediyesine başvuru yapan arıcılara yüzde 50 hibeli malzeme dağıtımı da yapılacak. Dağıtım töreninde arıcılara; arıcı maskesi, kazıma aparatı, tütsülük, arıcı eldiveni ve arıcı çantasından oluşan 400 takım yüzde 50 hibeli verilecek.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku