banner1001
GÜNDEM:
Eynerce Kavşağı İstanbul çıkışına geçici güzergâh

24 Ağustos 2019 Cumartesi 11:28

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğu tarafından Dilovası ilçe merkezine girişleri kolaylaştırmak için “Eynerce Kavşağı – Yavuz Sultan Selim Caddesi Bağlantı Yolu” projesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Eynerce Kavşağı’ndan Yavuz Sultan Selim Caddesine geçiş için inşa edilecek olan bağlantı yolu çalışmaları kapsamında “Yol Kazı Çalışması” yapılacak. Bu kapsamda Eynerce Kavşağı Dilovası ilçe merkezinden D-100 İstanbul yönündeki katılım kolu, yol kazı çalışması nedeniyle kazı çalışmaları bitirilene kadar kapalı tutulacak.

 

GEÇİCİ GÜZERGÂH BELİRLENDİ

Araçlar, 24 Ağustos 2019 Cumartesi günü başlayacak olan kazı çalışmaları nedeniyle kapanacak olan İstanbul katılım kolu yerine, belirlenen geçici güzergâhı kullanacak. Dilovası ilçe merkezi yönünden Eynerce Kavşağı’nı kullanarak İstanbul yönüne bağlanmak isteyen araçlar, kavşak köprüsünden karşıya geçerek dönel kavşaktan dönüp diğer İstanbul katılım kolunu kullanarak D-100 Karayoluna bağlana bilecekler.

 

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ İÇİN KAPALI TUTULACAK

Yol kazı çalışması Eynerce Kavşağı İstanbul çıkış kolunun hemen yanında yapılacak. İş makinelerinin kazı çalışmaları sırasında taş ve diğer malzemelerin yol düşebilmesi nedeni ile İstanbul katılım kolundan geçen vatandaşların, can ve mal güvenliği için Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar bitirilene kadar kavşak kolunu kapalı tutacak.

 

GEÇİCİ GÜZERGÂHTAN İSTANBUL YÖNÜNE GİDİLEBİLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eynerce Kavşağı’ndan İstanbul yönüne gidecek olan vatandaşların mağduriyet yaşamaması için geçici güzergâh belirledi. Dilovası ilçe merkezi yönünden Eynerce Kavşağı’nı kullanarak İstanbul yönüne bağlanmak isteyen araçlar, kavşak köprüsünden karşıya geçerek dönel kavşaktan dönüp diğer İstanbul katılım kolunu kullanarak D-100 Karayoluna bağlana bilecekler. Proje çalışması kapsamında gerçekleştirilen yol kazı çalışması, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından en kısa sürede tamamlanacak.

 

İLÇEYE GİRİŞLER DAHA KOLAY OLACAK

D-100 karayolu üzerinde yer alan Eynerce Kavşağı, Dilovası şehir merkezine ulaşımda önemli bir görev alıyor. Dilovası ilçesi D-100 karayolu yan yolu (Yavuz Sultan Selim Caddesi) mevcutta çift yönlü olarak hizmet veriyor. D-100 ile yan yol arasındaki kot farkı nedeniyle yol sürekliliği sağlanamadığından, D-100 karayolundan Dilovası ilçesi merkezine girişler diğer yollardan dolaylı olarak sağlanabiliyor. Yeni proje ile bu sorun ortadan kaldırılarak ilçe merkezine ulaşım daha düzenli ve kolay hale gelecek.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

KEDFE iftarında kent protokolü buluştu
KEDFE tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘1001 Hatim Dua ve İftar Programı’ kent protokolünü bir...

Haberi Oku