GÜNDEM:
KADEF'TEN SAĞLIK ANLAŞMASI

26 Haziran 2020 Cuma 12:01

 Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu KADEF bünyesinde bulunan tüm Ağrı derneklerinin ve hemşerilerinin indirim olanağından faydalanması için Kocaeli’deki özel hastanelerle anlaşma kararı alarak hemşerine hastanelerde fazla para ödememeleri  ve kaliteli sağlık hizmeti almaları için dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor. KADEFİN bu çalışması halk tarafından taktir kazandı kazanmaya devam ediyor.Hizmet yarışında özverili çalışmalarından dolayı Kocaeli ve hemşerilerine faydalı işler yaparak adeta göz kamaştırıyor. Özel Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekim Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr.Hasan KALKAN ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Mehmet Fatih şimşek tarafından Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu (KADEF) başkanı Ömer YILDIRIM ve beraberindeki heyet karşılandı.
Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu (KADEF) ile  Özel Hospitalpark Darıca Hastanesi Hastanesiyle indim protokolü imzalandı. 
Protokol  ile  imza törenine geçildi.
Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım,
Gebze Ağrılılar Dernek Başkanı Mehmet Toğrul,
Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Nihat ABA,
Dilovası Eleşkirtliler Dernek Başkanı Mahmut Kocabay,
Darıca Ağrılılar Derneği Başkanı Telat Aydemir,
KADEF medya tanıdım birim Başkanı Bilal Kocabay,
Protokol  ile  imza törenine geçildi.
Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım,
Gebze Ağrılılar Dernek Başkanı Mehmet Toğrul,
Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Nihat ABA,
Dilovası Eleşkirtliler Dernek Başkanı Mahmut Kocabay,
Darıca Ağrılılar Derneği Başkanı Telat Aydemir,
KADEF medya tanıdım birim Başkanı Bilal Kocabay,
Özel Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekim Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr.Hasan KALKAN ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Mehmet Fatih şimşek katılım sağladı.

Dr.KALKANDAN TEŞEKKÜR
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KADEF Başkanı Yıldırım ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti.Kalkan ;Ömer başkanla geçmişe dayalı hukukları olduğunu Çalışkan özverili tuttuğunu koparan başarılı bir kardeşim kendisinin başkanlık sürecinde güzel projelere imza atacağına inanıyorum bizde; Özel Hospitalpark Darıca Hastanesi Ailesi olarak KADEF bünyesindeki tüm derneklerine en kaliteli sağlık hizmeti sunacağız dedi.                                   BAŞKAN YILDIRIM.Özel Hospital Park  Darıca Hastanesi’nin bölgedeki başarısını biliyor çalışma sistemini ve çalışan ekinini beğeniyoruz ve önemsiyoruz hemşerilerimizin sağlığını sizlere emanet ederken sizlerinde hemşerimize her konuda yardımcı olacağınıza inancımız tamdır.Başkan Ömer Yıldırım, “Bizler KADEF Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte hemşerilerimizin ortak menfaatleri  doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler her dernek başkanımızla birlikte gönüllü hizmet elçileriyiz. Çıktığımız bu gönül yolculuğunda tek sevdamız Kocaeli ve Kocaeli’ndeki hemşerimize faydalı  projelerele hizmet etmektir. Bizler üzerimize düşeni yapmaya çalışırken, hemşerimizinde bu yaptığımız ve yapacağımız projelere omuz vermeleri ne  yanımızda durmalarını arzuluyoruz. Hastanelerden istifade etmeniz için derneklerinize sahip çıkarak üye olma sorumluluğunu yeri ne getirmeniz gerekmektedir. 
Özel Hospital Park  Darıca Hastanesiden indirimden yararlanacak Dernekler.                     
1-Kocaeli Ağrılılar Derneği                                  
2-Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği
3-Körfez Ağrılılar Derneği
4-Hereke Kışladüzü Ağrılılar Derneği
5-Dilovası Ağrılılar Derneği        
6-Dilovası Taşlıçaylılar Derneği 
7-Dilovası Eleşkirtliler Derneği
8-Gebze Ağrılılar Derneği.                                  
9-Darıca Ağrılılar Derneği
10-Çayırova Ağrılılar Derneği 
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku