GÜNDEM:
Merkez Hastanesi taşınacak!

20 Ocak 2016 Çarşamba 10:02

 Özel Gebze Merkez Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Kısbet, dün sabah gazetemizi ziyaret etti. Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Gazetemize de bir ziyaret gerçekleştiren Kısbet, çalışanlarımızın bu anlamlı günün kutladı. Uzun yıllar Gebze’de bir Bankada Üst Düzey yöneticilik yaptıktan sonra, Gebze Belediyesi Meclis Üyeliği’ne seçilen ve 5 yıl boyunca Başarılı bir şekilde Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Kısbet, yaklaşık 2 yıldır Merkez Hastanesi Genel Müdürlüğü’nde önemli çalışmalara imza attı.
YENİ YERE TAŞINACAK
Genel Müdür Kısbet, Gebzelilere önemli bir de haber verdi. Yeni yer için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Ahmet Kısbet, Gebzelilere fiziksel imkanları daha geniş bir mekanda hizmet vereceklerini söyledi. Mevcut yerde ki trafik yoğunluğu, hasta yoğunluğu ve fiziksel mekanın yetersiz kalmasından dolayı yeni yer arayışlarına geçtiklerini belirten Kısbet, “Yine merkeze yakın bir yer ayarlıyoruz.”dedi. hastaneyle ilgili bilgi veren Kısbet, “7/24 Hizmet veren bir sağlık kuruluşuyuz. Bünyemizde 45 Hekim, 220’ye yakın idari ve yardımcı personel bulunuyor. Günlük ortalama 550-600 hastaya bakıyoruz. Bünyemizde 35’e yakın branş bulunuyor. Fizik tedaviden, Ortopediye, kalpten diğer rahatsızlıklara kadar kanser ve kalp cerrahi harici hizmet veriyoruz.”dedi.
MİKRO CERRAHİ İÇİN ÖZEL EKİP
Ahmet Kısbet bir çok sanayi kuruluşuyla da anlaşmalı olduklarını belirterek, Merkezde olmaları nedeniyle iş kazalarına anında müdahale etiklerini söyledi. İyi bir Mikrocerrahi ekibi kurduklarının altını çizen Kısbet, başta el ve parmak olmak üzere organ kopmalarında, iş kazalarında gerekli bütün müdahaleleri yaptıklarını söyledi. Bu hizmeti de vatandaşlara 7/24 ulaştırdıklarının altını çizen Kısbet,  önemli olanın vatandaşın sağlık hizmetlerini en hızlı ve en iyi şekilde alabilmesi olduğunun altını çizdi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Nigar celık 5 yıl önce

Nasıl işbaşvurusu yapabilirim portor olarak calışmak ısdıyorum daha önce buişi yapıyordum deneyimim var

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku