GÜNDEM:
Muhteşem girişim!

16 Haziran 2015 Salı 16:24

ÖZEL HABER - Prof.  Dr. Haluk Görgün’ün rektör olmasıyla birlikte Gebze ile entegre hale gelen Gebze Teknik Üniversitesi ve TOKİ arasında imzalanan protokol kapsamında, GTÜ personeli ile kampüs içerisinde yaşayan Ahıska Türkleri ev sahibi olacak. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) ile Başbakanlık TOKİ Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Çayırova Toplu Konut projesinde, Gebze Teknik Üniversitesi personeline ve kampüs içerisinde yıllardır yaşayan Ahıska Türklerine 142 adet konut kontenjanı verildi. GTÜ’de yapılan kurayla birlikte tercihlerini yapan personel TOKİ’den ev sahibi olacak.
10 KONUT AHISKA TÜRKLERİ İÇİN!
Söz konusu 142 adet konuttan 10 adet konut, üniversite yerleşkesinde yaşayan Ahıska Türkleri  ve üniversite personeline satılmak üzere ayrıldı. Diğer satışa çıkacak 132 adet konuttan 80 adeti 3+1 standart tip konutlardan ve 52 adeti 2+1 alt gelir grubu konutlardan oluşmaktadır.
“PERSONELİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün; “Gebze Teknik Üniversitesi olarak yıllardır yerleşkemizde bulunan kötü şartlardaki, en ufak bir sarsıntıda yıkılabilecek binalarda yaşayan Ahıska Türkleri için bir girişim yapmıştık. Bununla ilgili olarak TOKİ ile görüşmelerimizi yaptık. Daha sonra üniversitemiz personeli içinde böyle bir girişim yapmayı düşündük. Sonuç olarak böyle bir imkân tanıdılar. TOKİ Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Personelimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


banner982
Anahtar Kelimeler
Muhteşem Girişim!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku