GÜNDEM:
Teknoloji ile İşletmelere Rekabet Gücü

19 Aralık 2018 Çarşamba 11:26

Dünya pazarıyla rekabet edebilen işletmelerin sayısını arttırmak için özellikle eğitim, danışmanlık ve finans hizmeti sunan kuruluşlarla etkin işbirliklerine imza atan KOTO, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile yeni bir proje daha imzaladı. Bilgi teknolojilerinin hem iç hem dış ticarette öneminin farkında olan Kocaeli Ticaret Odası, ‘Bilgi Teknolojilerinin Etkin ve Verimli Kullanımı ile İşletmelere Rekabet Gücü Kazandırıyoruz’ projesini başlattı.

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ İLE DAHA FAZLA TİCARİ CANLILIK

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nda düzenlenen törende KOTO Genel Sekreteri Mert Anlıpak ve MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu tarafından imzalanan projeyle ilgili kapsamlı bilgi veren Anlıpak, “MARKA ile daha önce çok verimli geçen bir işbirliğine imza atmıştık. Bilgi Teknolojilerinin Etkin ve Verimli Kullanımı ile İşletmelere Rekabet Gücü Kazandırıyoruz’ projesiyle, KOTO ve MARKA birlikteliğinin, üyelerimizin ticaretlerine daha fazla katkı sunmasını amaçlıyoruz. Ocak ayı sonunda uygulamaya almayı planladığımız projemiz; eğitim, araştırma ve danışmanlık hizmetlerinden oluşuyor." dedi.

EĞİTİM AŞAMASI

30 işletme yöneticisi ve çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek projede eğitim bölümünde işletmelere; ERP, etiketleme, barkodlama, stok takip sistemleri ve sadakat programlarının yer aldığı CRM (müşteri ilişkileri yönetimi) sistemlerine yönelik doğru yatırım kararının verilmesi, işleyişin ihtiyaca göre planlanması ve bu sistemlerin etkin kullanımına yönelik eğitimler verilecek.

PROJEYE BAŞVURU ÜCRETSİZ

Projeye katılacak işletmeler ve ilimizde faaliyet gösteren işletmeler üzerine anket yöntemi kullanılarak yapılacak araştırmada bilgi teknolojilerine yönelik yatırım karar yöntemleri, bu teknolojileri kullanım düzeyleri, etkin ve verimli olarak kullanıp kullanmadıkları, karşılaştıkları sorunlar belirlenecek. Elde edilen sonuçlar doğrultusunda, eğitimlere katılan işletmeler vaka olarak ele alınıp, yol gösterici öneriler sunularak danışmanlık hizmeti sunulacak. Üyelerin bu yeni projeden üst düzey oranda faydalanabileceği düşünülüyor.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku