banner1066
GÜNDEM:
TOBB MARMARA GGK'DAN ANITKABİR ZİYARETİ

19 Mayıs 2024 Pazar 13:17

Ziyarete Marmara Bölge ve Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mert Kavşut, Yalova GGK Başkanı İdris Safa Kaya, Bursa GGK Başkanı Emre Yıldız, Balıkesir GGK Başkanı Ceyhun Ercan, Sakarya GGK Başkanı Semih Çiftçi, Bilecik GGK Başkanı Ahmet Mert Yıldırım ve İcra Kurulu Üyeleri katıldı. 

Başkan Mert Kavşut Ata’ya ziyarette resmi törenle çelenk bıraktıktan sonra, kürsüye çıkarak konuşma yaptı.

Başkan Kavşut Konuşmasına şu sözlerle başladı  'Büyük Atatürk;

TOBB Genç Girişimciler Kurulu-Marmara Bölgesi olarak, arkadaşlarımla birlikte, Size, Sizin ilkelerinize bağlılıklarımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız.

“Sizler, yeni Türkiye’nin genç evlatları, yorulsanız da beni izleyeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. “ Demiştiniz. Türkiye Cumhuriyeti  bizlere emanettir. Bu mukaddes emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, en başta gelen vazifemizdir.

Ulusumuzun kurtarıcısı ve kurucusu olarak başardığınız devrimler ve atılımlara sonuna kadar sahip çıkacak,  Türk Gençliği olarak sizin ışığınızla aydınlığa ereceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Atamız siz ve silah arkadaşlarınız olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahramanları rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Çağdaş ilkelerinizle   ve Cumhuriyetimizin temelini oluşturduğunuz Türk Devrimi’nin ışığıyla yolumuzu açtığınız ve bizleri  yücelttiğiniz için size sonsuz minnetlerimizi sunuyor ve her zaman izinizde ve sizinle olduğumuzu içtenlikle yineliyoruz’ sözleri ile konuşmasını bitirdi.



banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Tartıştığı esnafı pompalı tüfekle vurdu
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şüpheli, tartıştığı esnafa pompalı tüfekle 4 el ateş etti.

Haberi Oku