GÜNDEM:
Türkdünyası 2.belgesel Filim festivali start aldı

18 Mayıs 2017 Perşembe 09:43

Baki kalan gök kubbede hoş bir seda birde belgesel imiş


TDGF genel başkanı Menderes Demir festivalle ilgili bilgiler verdi ve bu yıl sekiz ülkeyi kapsayacak şekilde organizasyon yapıldı dedi.
Jüri başkanı Türkmenistanlı ünlü yönetmen Hoca gulu Narliyev festivalin çok önemli yere sahip olduğunu türk dünyasına belge bırakma açısından çok önemli yere sahip olduğunu açıkladı.
Festival düzenleme kurulu üyesi ve TGF genel başkanı Yılmaz Karaca festival türk dünyası medya mensuplarını kaynaştırdığını açıkladı. Festival koordinatörü Turan Şahin festivalle belgesel tadında Türk'ün dünyaya bakışı ve Türk kültürünün anlatıldığını söyledi.
Jüri üyesi ve Türk dünyası gazeteciler Federasyonu genel başkan vekili İsmail kahraman bilgi çağında geleceğe belge ve bilgi bırakan toplumlar başarılı olur Belgesel festivali belgeselciliği geliştirecek yeni belgeselcilerin yetişmesine imkan sağlayacaktır dedi.
Basın toplantısına. Türkiye ve Türk dünyası coğrafyasından medya mensupları katıldı
Kimler katıldı.
TÜRK DÜNYASI GAZETECİLER FEDERASYONU'nun organize ettiği TÜRK DÜNYASI 2. BELGESEL FİLM FESTİVALİ'nin basın lansmanını; Festivalin Yürütme ve Danışma Kurulu üyeleri olarak TGF Genel Başkanı Yılmaz KARACA, TDGF Genel Başkanı Menderes DEMİR, ASGD Genel Başkanı İbrahim ERDOĞAN, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya AKBIYIK, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram EKİCİ, arkadaşlarımızın yanı sıra jüri üyeleriile birlikte İstanbul'da gerçekleştirdik.
Basında yer alan Haber metni
http://vatanhaberleri.com/detay-haber-7030-stanbul-da-trk-d…







banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku