banner1001
GÜNDEM:
Yılın Gazetecilik ve Belgeselcilik Olayı

28 Şubat 2021 Pazar 20:17


28 Şubat Darbesi ve Erbakan hocanın vefat yıl dönümün de Erbakan Hoca ile Ağır Sanayi üzerine yaptığımız belgesel söyleşiyi ilk kez açıklıyoruz.
Araştırmacı gazeteci ve Devri Alem belgesel tv programı www.Devrialem.tv olarak milli görüş lideri merhum Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile vefatından kısa bir süre önce Ankara Balgatdaki evinde belgesel söyleşi yaptık .
2 saate yakın süren belgesel söyleşi de çok önemli açıklamalar yapan Merhum Erbakan ağır sanayi hamlesine özel bilgiler verdi .
Erbakan hocanın 1977 yılın da Başbakan yardımcısı olarak başlattığı Türkiye’nin kalkınmasında Ağır Sanayi Hamlesi ile ilgili devri alem belgesel kameralarına çok önemli bilgiler verdi .
Sanayi bakanlığı tarafından 44 yıl önce 1977 yılın da hazırlanıp basılan 621 sayfalık Ağır Sanayi kitabın da dönemin sanayi bakanı Oğuzhan Asiltürk`ün verdiği bilgilerde yer alıyor.
Türkiye sanayi tarihine ışık tutan Ağır Sanayi kitabı ilim kültür tarih araştırmaları merkezi İKTAV www.iktav.com kütüphanemizde sanayi tarihi araştırmacılarının hizmetine açmış bulunmaktayız.


















banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Milyonluk liman kazasının ardından kıyıya...
Evyapport liman işletmesinde konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vince çarparak devirmesinin ardından...

Haberi Oku