SAĞLIK:
' Biontech Aşıları Hazır'

03 Nisan 2021 Cumartesi 17:42

Aşılar, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar birimi tarafından soğuk zincire uygun olarak depolandı. Sırası gelen vatandaşlara uygulanacak "Biontech aşıları" görevli sağlık personelleri tarafından aşı uygulaması yapılacak hastanelere uygun şartlar altında sevk edilerek teslim edildi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU Kocaeli Bölgesi’nde uygulamaya başlanan Biontech Aşısı hakkında açıklamada bulundu.
KADIOĞLU ; “Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi ve Derince Eğitim Araştırma Hastanesi olmak üzere 3 sağlık kuruluşumuz belirlendi. Sadece 3 hastanemizde Biontech aşılarını vatandaşlarımız yaptırabilirler. ”dedi.
KADIOĞLU konuşmasının devamında ise ;” Bu aşının diğer aşılardan farklı bir aşı olması sebebi ile aşılara uygulanacak soğuk zincir uygulamasının  farklı olduğu için belirli hastanelerde yapılacaktır. Randevu almak isteyen bölgemizdeki vatandaşlarımız Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nden randevularını oluşturup aşılarını yaptırabilirler. “dedi.




banner982
Anahtar Kelimeler
CezaKarantinaKocaeliKovid
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

TEM’de Zincirleme Kaza: 6 Yaralı
TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Haberi Oku