SİYASET:
Başkan Çiler'den 19 Mayıs Mesajı

18 Mayıs 2020 Pazartesi 16:13

 19 Mayıs 1919’da tüm imkansızlıklara rağmen büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde sürdürülen bu eşsiz mücadele zaferle sonuçlanmış, milletimizin egemenliğine dayanan modern ve bağımsız bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. 
Ekonomide, tarımda, eğitimde ve tüm süreçlerde yaşanan yenilikler hiç şüphesiz geleceğimizin teminatı gençlerimizin içlerinde taşıdıkları sevgi ve heyecanla daha da güçlenmektedir. Bu düşünceyle Gebze Ticaret Odası olarak, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan, en değerli hazinelerimiz gençlerimizin başta eğitimleri olmak üzere gelişimleri için elimizi taşın altına koyduğumuzu ve onlara yönelik projelerimizi arttırarak sürdüreceğimizi belirtirim. 

"Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri (Türkiye Cumhuriyeti’ni) ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak." diyen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sözlerinde olduğu gibi; zeki, cesur ve girişimci ruhlu gençlerimizi, teknolojinin ve bilimin ışığında yetiştirmek hepimizin görev ve sorumluluğundadır. 

19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızda gençlerimiz sokaklarımızı bayramın coşkusuyla dolduramayacak olsa da; daha sağlıklı bir dünyada tekrar bir araya geleceğimiz günlerin özlemiyle Samsun’da kurtuluş mücadelemizi başlatan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, bu uğurda savaşan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anar; geleceğimizin umudu, enerjisiyle bizlere güç veren gençlerimizin bayramını kutlarım.
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku