banner1001
SİYASET:
Gençler Saadet'e Akın Ediyor

23 Ocak 2019 Çarşamba 07:36

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz’ın bizzat kendisinin teslim aldığı Belediye Meclis üyeliği adaylık başvurularını Gebze siyasetinin yakından tanıdığı genç jenerasyonun başarılı isimleri Mustafa Ünlü, Mustafa Said Atalı, Yusuf Kaymakçı ve Serhat Lal’den geldi.

Gençlere büyük önem verdiklerini ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Korkmaz, “21 yaşında çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmed hanın izinden giden nesiller olarak gençlere en iyi şekilde değer verdiğimiz çok açıktır. Bu anlamda teşkilatımızın gençlik kollarında uzun zamandır aktif siyasetin içerisinde bulunan Gebze’nin de yakından tanıdığı isimlerin Belediye Meclis Üyeliği için adaylık başvurularını aldık. Kuracağımız komisyon ile yapılan müracaatların sonunda Gebze için en iyi listeyi çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“SİYASETE YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ”

Siyasetin gençleşmeye ihtiyacı olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Ünlü, amaçlarının yaşadığımız kente nasıl daha iyi hizmet edebiliriz olduğunu söyledi. Kendilerinin sadece ve sadece siyasete yeni bir soluk getirmek için yola çıktıklarını ifade eden Mustafa Said Atalı, şimdiye kadar alışılagelmiş bir siyaset üslubu vardı biz bunu değiştirip yenilikçi ve gelişimci bir siyaseti Gebze’ye kazandıracaklarını söyledi. Akademik anlamda Gebze’yi daha fazla öğrenci ile buluşturacak projelere imza atmak istediklerini söyleyen Yusuf Kaymakçı, bunun için Belediye Meclis Üyeliğine aday olduğunu açıkladı. Asıl sorunun halkın arasında olmak olduğunun altını çizen Serhat Lal, bu anlamda yaptıkları çalışmalarla Gebze’nin ve Belediyenin halkla bütünleşmesini sağlayacaklarını ifade etti.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

YILDIZ’DAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı...

Haberi Oku