SİYASET:
Saadet partisi Gebze aylık divan toplantısı gerçekleşti

21 Ağustos 2022 Pazar 14:09

 BU VAATLER NEREDE, NEREDE OĞLU NEREDE

 Gebze Belediye Başkanı Sayın Büyükgöz iki hafta önce bölge basını ile bir araya gelerek bize bir takım eleştirilerde bulunmuş.  Seçim vaatlerinin yüzde 90’ını tamamladığını iddia etmiş. Bu vaatlerini yerine getirmediğini ispatladığımız halde hayretle karşılıyoruz.  Şimdi kendisine soruyoruz, yerine getirdiği iddia ettiği vaatlerden Akıllı duraklar nerede, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesi tapu sorunu nerede, Ortak akıl nerede, Hünkar çayırı projesi nerede, Güvenli parklar nerede, Aşevi projeniz nerede, Sosyal donatı alanları nerede, Yetenek gelişim projesi nerede, Kırsal kalkınmayı destekleyen doğal Pazar nerede, Beyaz kalpler projesi nerede, Lojistik köy nerede, Kent kimliği nerede, kent kimliğine dair katkınız nerede,  Gebze millet bahçesi nerede,  yerine getirilmeyen vaatler saymakla bitmiyor, bu iş ‘’Nerede Oğlu Neredeye’’ döndü.

DÖRT DÖNEMDİR BELEDİYEYİ AKP YÖNETİYOR, KİMİ KİME ŞİKÂYET EDİYORSUN

Sayın büyükgöz yine basın toplantısında önceki dönem yerel yönetimleri de hedef alan eleştirilerin arkasına sığınmayı da kabul etmiyoruz. Kendisi ile birlikte dördüncü dönem yerel yönetimde söz sahibi olan AKP belediyeciliğidir. ‘’Kimi Kime Şikayet Ediyorsun’’.  Yönetici açısından geçmişe takılı kalmak ne Gebze’ye, ne de Gebze halkına bir katkı sunar.


BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

    Biz Saadet Partisi olarak etkin ve yapıcı muhalefetimizi Gebze için sürdürmeye devam edeceğiz. Bu etkinlik kapsamında Gebze’mizde bundan sonra ki süreçte saadet partimiz çok konuşulmaya devam edilecek.  Yaşanabilir bir şehir özlemi çeken Gebzeli hemşerilerimiz saadet partimizin zaferinde yüzü gülecek ve yerine getirmediği vaatleri yerine getiriyormuş gibiler gönderilecektir. Bütün bu adımlar saadet partimizin öncülüğünde gebzemizin hizmetine sunulacaktır. Ve inanıyoruz ki saadet partimizin zaferinde şehrimiz maddi ve manevi bir huzura kavuşacaktır. Bizi izlemeye devam edin, dedi.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Ömeroğlu ilk meclisini gerçekleştirdi
31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir hafta geçmesinin ardından Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna...

Haberi Oku