banner1024
Öldük Öldük Dirildik

09 Şubat 2015 Pazartesi 13:28

İnegöl Gençlergücü karşısında son anda kazanan Gebzespor galibiyet özlemine son verirken rakiplerinin de kazanmasıyla aradaki 5 puanlık farkı kapatamadı. Oynanan futbol ise gelecek adına çok fazla umut vermiyor.
ÇOK ZOR KAZANDIK
Ligin son sırasında yer alan İnegöl Gençlergücü karşısında ecel terleri döken ve son dakika golüyle kazanabilen Gebzespor’da her şeye rağmen alınan galibiyetin sevinci var. Rakiplerinin kazandığı haftada hala lider Elmasbahçeler’in 5 puan gerisinde yer alan mor beyazlı temsilcimiz grupta puanını 28’e çıkartırken oynadığı futbolla yine tat vermedi. Zayıf rakibi karşısında kalesinde ciddi pozisyonlar veren Gebzespor yine de galibiyet özlemine son verdi.
İFA MESAİSİ BAŞLIYOR
Grupta artık puan kaybetme lüksü kalmayan ve rakiplerinden gelecek puan kayıplarını beklemesi gereken Gebzespor, Pazar günü sahasında grubun güçlü takımlarından İFA karşısında şans arayacak. 1 maçı eksik olan rakibi ile aynı puanda yer alan Gebzespor, seyircisiz oynanacak olan karşılaşmada galibiyet kovalayacak. İnegöl Gençlergücü karşılaşmasındaki performansından daha fazlasını yapması gereken temsilcimiz hazırlıklara bugün başlıyor. (Refik Sıla GÜVENÇ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Gebze’de Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası...
Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı’nda...

Haberi Oku