banner1001
YAŞAM:
Ayar ve ekibi yardımdan yardıma koşuyor

23 Mayıs 2020 Cumartesi 14:17

 VEFA DESTEK EKİBİNİN YANINDA OLDULAR

Ramazan ayı içerisinde ilk olarak Covid 19 salgını nedeni ile Gebze Kaymakamlığı vefa destek ekibine 21 araç ve 42 kişi ile destek olarak yaklaşık 650 noktaya ihtiyaç paketlerini ulaştıran Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik kolları yönetimi, ardından ise bir hayır sever tarafından verilen yardım kolilerini tüm ekip olarak, belirlenen adreslere teslim etti. Covid 19 tedbirleri kapsamında hayırseverlerin yaptıkları yardımları ulaştırmada köprü vazifesi üstlenen Abdulkadir Ayar yönetimindeki gençlik kolları son olarak ise, bayram öncesi yüze yakın ihtiyaç sahibi çocuğu tepeden tırnağa giyindirerek, minikleri bayram öncesi sevindirdi.

ÇOCUKLARA BAYRAM PAKETİ

Ramazan bayramı boyunca ise yine boş durmayacak olan gençlik kolları Gebze bölgesindeki yaklaşık bine yakın çocuğu içerisinde şeker, çikolata ve oyuncak gibi birçok ürünün olduğu çocuklar için bayram paketi dağıtımı gerçekleştirecek.

HERKESİN YANINDAYIZ

Gebze Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları yönetimi olarak yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada köprü vazifesi üstlenmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen başkan Abdulkadir Ayar, “Dernek olarak sosyal faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Bunun en büyük örneğini Ramazan ayı boyunca gösterdik. Bizler kendimizi yardıma adadık. Yardım paketlerini belirledikleri adreslerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen tüm hayırseverlerin yanında olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Bizlere bu yardımları ulaştırmada vesile olan herkese yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de tüm islam aleminin Ramazan bayramını kutluyorum.”dedi

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

SEDAŞ'tan Milli Ekonomiye Dev Katkı
SEDAŞ, Malzeme Bakım ve Geri Kazanım Merkezi ile bir yandan karbon ayak izini azaltırken, diğer yandan maliyet...

Haberi Oku