banner1001
YAŞAM:
Deniz ulaşım seferleri yaz tarifesiyle yeniden başlıyor

13 Haziran 2020 Cumartesi 10:04

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Deniz Ulaşım Müdürlüğü, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle kısmi olarak ara verilen feribot seferleri yeniden başlıyor. 15 Haziran 2020 Pazartesi gününden itibaren başlayacak seferler için 2020 yılı yaz sefer tarifesi uygulanacak.

 

TAM KAPSAMLI SEFERLER

Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle 21 Mart tarihinden itibaren bir kısmı durdurulan deniz ulaşımı, tam kapsamlı seferlerine yeniden başlıyor. Uzun bir aranın ardından seferler 15 Haziran 2020 Pazartesi günü 06.00 itibariyle yeniden başlayacak.

 

YAZ TARİFESİ

Yeni seferlerle birlikte 4 hat 90 sefer yaparak hizmet verecek. Seferler ile birlikte 2020 yılı yaz sefer tarifesi uygulanacak. Yeni seferler ile birlikte deniz ulaşımında koronavirüs salgını nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alındı. Önlemlerin başında maske kullanımı, hijyen kuralları ve sosyal mesafe ön plana çıkıyor.


MASKESİZ YOLCULUK YASAK

Seferlerin başlaması ile birlikte yolcu vapurları, yolcu motorları ile iskelelerde düzenli olarak dezenfektan işlemleri yapılacak. Deniz ulaşımında hijyen elden bırakılmayacak. Yolcuların oturma düzeninde sosyal mesafe kuralları göz önünde bulundurularak yeniden tasarlandı. Vatandaşların bu düzene göre yolculuk etmeleri sağlanacak. Seferler sırasında maskesiz yolculuklara kesinlikle izin verilmeyecek.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

SEDAŞ'tan Milli Ekonomiye Dev Katkı
SEDAŞ, Malzeme Bakım ve Geri Kazanım Merkezi ile bir yandan karbon ayak izini azaltırken, diğer yandan maliyet...

Haberi Oku