banner1001
ASAYİŞ:
Kocaeli merkezli dolandırıcılık operasyonu: 22 gözaltı

26 Temmuz 2019 Cuma 16:38

Alınan bilgiye göre, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığınca kredi notu düşük kişilere kredi verme vaadiyle ve konteyner satışıyla ilgili yürütülen dolandırıcılık soruşturması kapsamında 25 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Kocaeli Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şüphelilerin yakalanması için Kocaeli ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 22 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda 28 cep telefonu, 1 hard disk, 22 sim kart, 8 hafıza kartı, 4 flaş bellek ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
hasan saygın 5 yıl önce

eskihisar macera parkı atıl kaldı ,oysa festival alanı olarak canlandırılabilir.halkın katılacağı (ufak olsa ücretli) konserler verilebilir. halkın yararlanabileceği yeme içme yerleri malesef yok.eskiden sinema günleri olurdu oda yok, bir de silueti bozan hiç kimsenin kullanmadığı tırmanma kafesi kaldırılıp yerine anfitiyatro yapılabilir.önünden akan dere hala kirli akıyor bir ekip kurup kirliliğin geldiği yeri bulmak zor olmasa gerek.kalenin yanındaki otopark alanı niçin daraltıldı -bir sürü yer var insanlar paralı otoparklara yönelmek zorunda kalıyor.

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Kocaeli'de Mağazanın Deposunda Yangın
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir mağazanın deposunda elektrik kontağından çıkan yangın, itfaiye ekipleri...

Haberi Oku